بررسی آمادگی برای جراحی بینی استخوانی
معمولا برای انجام جراحی بینی استخوانی نیازمند انجام مقدماتی هستید. این مقدمات به شما کمک میکند تا جراحی مطلوب و آسانی را تجربه کنید و ریسک عوارض جراحی بینی استخوانی را تا حد امکان کاهش دهید. در ادامه این مطلب سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان آمادگی برای جراحی بینی استخوانی را مورد بررسی قرار می دهیم.
انتخاب پزشک متخصص و باتجربه
یکی از مهمترین و کلیدیترین بخشهای پیش از جراحی، انتخاب پزشک است. معمولا مهمترین عاملی که تعیین کننده کیفیت عمل رینوپلاستی است، تخصص و تجربه پزشک در مواجهه با شرایط مختلف است. معمولا هرچه پزشک توانایی بالاتری برای انجام جراحی به بهترین شکل داشته باشد، نتیجه جراحی نیز مطلوبتر خواهد شد.
افرادی که درگیر مشکلاتی مثل ترمیم عمل بینی و یا عوارضی مثل آپنه خواب و اختلال تنفسی میشوند، معمولا توسط پزشکان بی تجربه و غیرمتخصص جراحی شدهاند. پس سعی کنید برای انجام اینکار تحقیق کافی انجام دهید. حتما از اطرافیانی که تجربه جراحی بینی دارند، پرس و جو کنید.
تحقیق در فضای مجازی نیز، مهمترین بخش این پروسه محسوب میشود. چرا که امکان برقراری ارتباط با افرادی که تجربه جراحی با پزشک موردنظرتان را داشتهاند نیز، ازطریق صفحات مجازی فراهم است و شما میتوانید کلیه سوالهایتان را از این افراد بپرسید و سپس پزشکتان را انتخاب کنید.
شرکت در جلسه مشاوره پیش از جراحی رینوپلاستی
به گزارش انجمن جراحی پلاستیک آمریکا، یکی از مهمترین و سرنوشتسازترین مراحل پیش از انجام جراحی، جلسه مشاوره آن است. در جلسه مشاوره، شما فرصت کافی در اختیار دارید تا با مراجعه کنندگان صحبت کنید و نظرات واقعیتری درخصوص پزشک بشنوید. توجه به این اصل که نمونه کارهای واقعی و افراد با تجربه از جراحی اطلاعات واقعیتری در اختیارتان قرار میدهند بسیار اهمیت دارد.
معمولا شما میتوانید در جلسه مشاوره با پزشک، تمامی نظرات و انتظاراتتان از نتیجه جراحی را بیان کنید. پزشک متخصص باید با صبر و حوصله زیاد، پاسخگوی سوالات و نیازهای شما باشد. زمانی که پزشک به شکل مطلوب از انتظارات شما مطلع است، میتواند شما را در رسیدن به آن یاری کند و با ارائه مشاورهای ارزشمند، تکنیک جراحی را برایتان مشخص کند. سعی کنید در این جلسه حتما حساسیتهای پزشکی، سوابق پزشکی و جزییات آن را بیان کنید. حتما اگر داروی خاصی مصرف میکنید، آن را به پزشک اطلاع دهید.
مشاهده نمونه کارهای جراحی بینی استخوانی در مطب
در آخرین مرحله انتخاب پزشک، باید به عکسهای قبل و بعد عمل بینی استخوانی دقت کنید. دیدن نمونه کارهای جراحی بینی استخوانی، به افراد کمک میکند تا انتخاب نهایی را با اطمینان بیشتری بگیرند.
دیدن نمونه کارهای واقعی که حاصل جراحی بینی استخوانی است، فرد متقاضی را به نتیجه جراحی دلگرم میکند و اعتماد بیشتری را نسبت به عملکرد جراح ایجاد میکند. در بعضی مواقع، پزشکان نمونه جراحیهای واقعی را در زمان مراجعه به مطلب، بهگونهای هماهنگ میکنند که متقاضیان جراحی رینوپلاستی امکان ملاقات حضوری با این افراد را داشته باشند.
تهیه لوازم مورد نیاز پیش از جراحی بینی استخوانی
درصورتیکه لوازم موردنیاز برای انجام جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی را پیش از جراحی آماده کنید، هیچ نگرانی و استرسی در این خصوص نخواهید داشت. حتما لباس دکمه دار انتخاب کنید تا هیچ فشاری به بینی جراحی شدهتان وارد نشود. حتما قبل از جراحی بینی کمپرس سرد تهیه کنید و برای روز بعد از عمل، حتما تخت شیبدار تهیه کنید. قرار دادن چندین بالشت برای ثابت نگهداشتن سر به سمت بالا، در بهبودی، کاهش درد و کبودی کمک زیادی میکند.
قطع مصرف داروهای ممنوعه
یکی از مهمترین کارهایی که باید قبل از عمل رینوپلاستی بینی استخوانی انجام دهید، قطع مصرف داروهای ممنوعه است. داروهایی که برای بیماریهای خود ایمنی تجویز میگردد، سرعت بهبودی را کاهش میدهد و باید حتما پیش از جراحی در این خصوص با پزشک مشورت کنید تا مصرف آن را قطع کنید.
داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین که ریسک خونریزی و مشکلات اینچنینی را افزایش میدهند نیز، باید قطع گردد. درصورتیکه بخواهید عمل موفقیت آمیزی را تجربه کنید، حتما باید در صورت داشتن سابقه مصرف راکوتان، با پزشکتان مشورت کنید و در صورت نیاز، تاریخ عمل بینی استخوانی را عقب اندازید.
قطع مصرف الکل و دخانیات
یکی از مهمترین کارهایی که انجام آن پیش از عمل، به سلامت شما و کاهش عوارض بعد از عمل بینی استخوانی کمک میکند، قطع مصرف سیگار، قلیان و الکل است. مصرف الکل بعد از عمل جراحی بینی موجب کاهش روند بهبودی و بروز مشکلات متعدد حین و بعد از جراحی میشود. پس درصورتیکه میخواهید جراحی بینی استخوانی موفقیت آمیزی را تجربه کنید، حتما به این نکته مهم توجه کنید.
داشتن همراه برای عمل
یکی از مهمترین نیازهای شما برای انجام عمل بینی استخوانی، داشتن همراه است. سعی کنید برای حضور در بیمارستان، حتما یکی از بستگان تان را همراه خودتان به بیمارستان ببرید و تا دو شب بعد از عمل تحت هیچ شرایطی تنها نباشید.
زیرا دو روز بعد از عمل معمولا ریسک عوارض داروی بیهوشی و عوارض غیرمنتظره دیگر وجود دارد و بر همین اساس، بهتر است، شخصی شما را همراهی کند. پس سعی کنید پیش از مراجعه به بیمارستان، با یکی از دوستان یا بستگانتان هماهنگ کنید.