جراحی بینی استخوانی

بینی از سه لایه اصلی تشکیل شده است:

۱) لایه پوشاننده خارجی که از پوست و لایه عضلانی ظریف چسبیده به سطح زیرین آن تشکیل شده است.
۲) اسکلت استخوانی غضروفی
۳) لایه پوشاننده داخلی که بیشتر از مخاط و مختصری هم از پوست تشکیل شده است.

اسکلت بینی خود از دو جزء استخوان و غضروف تشکیل شده است بطوریکه یک سوم بالایی بینی استخوانی و دو سوم میانی و پایینی غضروفی میباشند. علت بزرگی یا زیبا نبودن بینی را هم می توان به دو دسته تقسیم کرد:

یکی آنکه اسکلت یا غضروف بینی بزرگ یا ناهماهنگ است و دیگر آنکه پوست بینی کلفت و نافرم است. به دسته اول بینی استخوانی و به دسته دوم بینی گوشتی گفته میشود.تغییر شکل بینی گوشتی و کوچک کردن پره بینی می تواند موجب بازیابی هماهنگی و توازن صورت و در نتیجه جذابیت یک صورت زیبا گردد. یکی از مهم‌ترین کارهایی که در حین رینوپلاستی بینی انجام می‌شود، برداشتن قوز بینی از روی تیغه‌ی بینی است.

ظاهر برآمده و قوزدار بینی همیشه هم به خاطر وجود بافت اضافه روی تیغه‌ی بینی نیست، در برخی از موارد فرورفتگی پیشانی و به علت فرورفتگی بینی موجب می‌شود که ظاهر بینی طوری به نظر بیاید ک دارای قوز است.

کلیدی‌ترین نکته در درمان فرورفتگی بینی و پیشانی این است که ساختاری در این ناحیه ایجاد شود که دقیقا با خصوصیات آناتومی و بینی همخوانی داشته باشد و هم از زاویه روبه‌رو و هم زاویه کناری، ظاهری زیبا و طبیعی ایجاد کند. در صورتی که جراح بینی خوب بتواند جراحی رینوپلاستی را به نحو صحیح انجام دهد، قطعاً بیمار به نتایج دلخواه خود دست خواهد یافت و ظاهر قوزدار بینی برطرف می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *