جراحی ترمیمی و بازسازی سینه

جراحی ترمیمی و بازسازی سینه

در این مطلب قصد داریم تا به طور دقیق تر به بررسی جراحی ترمیمی و بازسازی سینه و عوامل موثر در آن بپردازیم.

جراحی ترمیمی سینه

جراحی ترمیمی سینه، شامل برداشت و یا تعویض پروتزهای سالینی و سیلیکونی از سینه می باشد. بیمارانی که خواهان تغییر اندازه و فرم پروتز سینه هستند و یا قصد اصلاح مشکلات ناشی از جراحی قبلی را دارند، می توانند با مشورت پزشک از مزایای جراحی ترمیمی بهره مند شوند.

جراحی بازسازی سینه

متاسفانه بسیاری از خانم ها در سراسر دنیا به سرطان پستان مبتلا می شوند. خانم هایی که تحت جراحی ماستکتومی (برداشتن پستان) قرار می گیرند، اعتماد به نفس خود را از دست می دهد و از لحاظ روحی و روانی ضربه می خورند.

| دکتر علی علوی رادفوق تخصص و جراح پلاستیک اصفهان |

جراحی بازسازی از جمله گزینه های جراحی سینه است که به خانم ها کمک می کند تا فرم طبیعی سینه های خود را بعد از درمان داشته باشند.
جراحی بازسازی سینه اغلب در زنانی انجام می شود که تحت عمل جراحی ماستکتومی قرار گرفته اند. ماستکتومی عملی است که در آن قسمتی یا کل سینه معمولا برای پیشگیری و یا درمان سرطان سینه برداشته می شود. در این روش ظاهر، کانتور و حجم دلخواه را برای سینه بازسازی می کنند. نوک سینه و آرئولا نیز از نو بازسازی میشود. معمولاً به دلیل اینکه عصب های حسی یا غدد شیری و مجاری برداشته می شوند احساس طبیعی و عملکرد طبیعی سینه، مانند شیردهی، بر نمی گردد.

جراحی ترمیمی و بازسازی سینه | جراح پلاستیک اصفهان

شکل، کانتور و حجم سینه

را می توان با ایمپلنت یا با استفاده از بافت های بیمار دوباره بازسازی کرد. در صورت استفاده از ایمپلنت، اندازه کاشت به اندازه سینه مقابل بستگی دارد. در صورت امکان، ایمپلنت معمولا در زیر عضله قفسه سینه قرار می گیرد. سینه همچنین می تواند با استفاده از بافتهای بدن بیمار دوباره ساخته شود. در این عمل حتی می توان از بخشی از بافت دیواره پایین شکم برای بازسازی سینه استفاده کرد. همچنین برای بازسازی سینه به روش اتولوگ، از عضله پشت و پوست یا چربی و عضله باسن نیز ممکن است استفاده شود.

گاهی اوقات برای ایجاد تقارن در هر دو سینه ممکن است نیاز باشد تا هر دو سینه تحت عمل جراحی بازسازی شوند. بازسازی سینه را می توان در هر زمان و پس از انجام ماستکتومی نیز انجام داد. این روش هیچ تاثیری در عود سرطان یا معاینه سینه برای غربالگری سرطان ندارد. با این حال، آموزش های لازم در مورد خودآزمایی سینه برای یافتن توده سرطانی به بیماران بعد از انجام انواع جراحی زیبایی سینه داده می شود.

مراقبت های قبل و بعد دوره های نقاهت

قبل از انواع جراحی زیبایی سینه، اقدامات زیر را انجام دهید:

تست های مختلف آزمایشگاهی را انجام دهید

یک ماموگرافی بگیرید
سیگار کشیدن و یا سایر مواد مخدر مانند کوکائین را برای مدت زمان مشخصی قبل و بعد از جراحی متوقف کنید
برای کنترل خونریزی در حین جراحی از مصرف آسپرین، داروهای ضد التهاب مانند Motrin یا Aleve و مکمل های گیاهی خودداری کنید .
هر گونه دارویی که در حال حاضر مصرف می کنید قبل از عمل به پزشک اطلاع دهید.

بهبودی کامل بعد از انواع جراحی زیبایی سینه چه مدت طول می کشد؟

از آنجا که بدن هر بیمار منحصر به فرد است، هیچ زمان مشخصی برای بهبودی وجود ندارد. با این حال، بهبودی کامل می تواند به طور متوسط ​​شش هفته طول بکشد و بیماران معمولا بعد از حدود یک الی دو هفته احساس می کنند که کاملاً خوب هستند. جراح سینه می تواند با ارزیابی سلامت کلی شما قبل از انجام عمل زمانی مشخص تری برای بهبودی ارائه دهد.

بهبودی بعد از انواع جراحی ترمیمی و بازسازی سینه

بلافاصله پس از عمل

بلافاصله پس از بیدار شدن از بیهوشی، احتمالاً احساس خماری خواهید کرد اما این اثرات معمولا طی چند ساعت از بین میرود. با این حال، بیمار به شخصی احتیاج دارد که او را به خانه برساند و یک شب با بیمار بماند.

پنج تا هفت روز اول

به طور معمول سه تا پنج روز اول ناراحت کننده ترین زمان بعد از عمل است. پزشک برای کاهش درد داروی مسکن تجویز می کند. اکثر بیماران حدود یک هفته پس از جراحی قادر به بازگشت به مشاغل پشت میز هستند.

| صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد متخصص و جراح پلاستیک اصفهان |

چند هفته آینده بعد از عمل

بعد از هفته اول، بیماران تشویق می شوند که به آرامی به فعالیت های عادی روزانه خود برگردند. در این مرحله توصیه می شود از انجام فعالیت های سنگین یا فعالیت ورزشی مانند دویدن، اسب سواری یا تمرینات سخت خودداری کنید. از بلندکردن اجسام سنگین نیز بپرهیزید. به بیمارانی که مشاغل سخت و پر مشغله دارند توصیه می شود حداقل به مدت سه هفته از کار مرخصی بگیرند.

بهبودی کامل بعد از انواع جراحی زیبایی سینه

در طی ویزیت های بعد از عمل، پزشک میزان بهبودی و پیشرفت شما را ارزیابی می کند. به طور کلی، بعد از دو ماه، اکثر بیماران کاملا بهبود می یابند و می توانند تمام فعالیت های عادی خود را از سر بگیرند. بسیار مهم است که دستورالعمل های مراقبتی را به دقت دنبال کنید تا ایمپلنت های شما به درستی بهبود یابد و هیچ عارضه ای ایجاد نشود.

 


بیشتر بخوانیم:

جراحی ابدومینوپلاستی و نحوه انجام آن

پیشگیری عوارض لیفت سینه

نکات مراقبتی جراحی بینی

مشخصه های بینی استاندارد و طبیعی

ساز و کار جراحی زیبایی سینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *