عوامل افزایش دهنده سایز بینی

بررسی عوامل افزایش دهنده سایز بینی

در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان عوامل افزایش دهنده سایز بینی را مورد بررسی قرار می دهیم.

مسدود بودن بینی بطور کامل

افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری هایی مانند لوزه سوم و یا بیماری های تنفسی به طور عادی موفق به انجام دم و بازدم از طریق بینی خود نمی شوند. عضلات بینی آن ها به ویژه در دوره کودکی و نوجوانی تا قبل از بلوغ به طور کامل رشد نکرده و ممکن است . بینی آن ها به میزانی کوچک باقی بماند. به دلیل باریک بودن غضروف بینی ممکن است . نوک بینی این افراد مقداری بزرگ تر جلوه کند و صورت فرد را به حالت کشیده نشان دهد.

مسدود بودن بینی بطور نسبی

عضلاتی که در تنفس و تمرینات هوازی تحت فشار قرار می گیرند، ممکن است در بلند مدت منجر به افزایش سایز حفره های بینی شوند. زمانی که شما ورزش کرده و سوخت و ساز بدن شما افزایش پیدا می کند برخی از این ماهیچه تحت فشار قرار گفته و در بلند مدت منبسط می شوند. انبساط این ماهیچه ها به پهن تر جلوه نمودن بینی و افزایش اندازه آن منجر شده و ما این مورد را در افزایش اندازه حفره های بینی مشاهده خواهید کرد.

شکستگی بینی

سوانحی مانند تصادف و ضربه دیدگی غضروف بینی به ویژه در دوره کودکی به مرور زمان باعث می شود . استخوان های بینی کج رشد کرده و شاهد شکل گیری شکلی نامتقارنی در صورت خود باشیم. این موارد مربوط به جراحی اصلاحی بینی شده . و با کمک جراحی زیبایی بینی می توان این مشکلات را برطرف کرد.

عوامل موثر بر شکل نهایی بینی پس از جراحی | جراح بینی اصفهان | دکتر علی علوی راد

گرفتگی مداوم یکی از مجراهای بینی

گرفتگی یک طرف بینی در دوران بلوغ در سنین بالاتر می تواند منجر به ایجاد تغییر اندازه حفره های بینی و سینوس های دو طرف صورت شود. به این صورت که نیمه یک طرف (صورت) بزرگتر یا کوچکتر از نیمه سمت دیگر صورت برای مخاطب جلوه کند. البته باید توجه داشته باشیم که غیر قرینگی صورت، نکته ای است که تقریبا در تمامی افراد به چشم می خورد.

پولیپ بینی

پولیپ بینی نوعی پوشش محافظ بر روی مخاط بینی است . که گاهی اوقات به دلایلی نظیر آلرژی و یا عوارض جراحی تحریک شده و ممکن است . برای بیمار مشکلاتی را به وجود بیاورد. باید توجه کرد چنانچه این عارضه درمان نشود و به رشد خود ادامه دهد، می تواند حفره بینی را پر کرده و با فشاری که به دیوار داخلی بینی اعمال می کنند . باعث رشد آهسته استخوان ها به بیرون شده و بینی را پهن تر نشان دهد.

تاثیر افزایش سن بر اندازه بینی

غضروف ها چارچوب بینی را تشکیل می دهند و در طول زمان، این اجزا حالت افتاده به خود گرفته و عریض تر به نظر می آیند. از طرف دیگر، ممکن است یک قوز هم در پل بینی ظاهر شود. در نتیجه، بینی رو به پایین جلوه کرده و غدد موجود در پوست بینی، به ویژه در ناحیه نوک، با گذشت زمان بزرگ تر می شوند. این تغییرات باعث می شوند نوک بینی شکل افتاده پیدا کند و در بعضی موارد بسیار شدید، نوک بینی وارد ناحیه لب بالایی می شود.

یک بینی که در نوجوانی و جوانی به اندازه و خوش فرم بوده، در میانسالی بسیار بزرگ، گرد یا کشیده می شود. دیگر این بینی با آنچه که در دوران جوانی و در آینه می دیدید، متفاوت خواهد بود. حتی ممکن است عملکرد بینی هم تغییر کند. زمانی که فرم بینی عوض می شود، الگوی ورود و خروج جریان هوا نیز به نحوه دیگری خواهد بود.

صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان


مطالب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر : 

علل افزایش درخواست عمل بینی در نوجوانان

پیشگیری و درمان بوی بد بعد از عمل بینی

نکات مراقبتی در عمل بینی نوجوانان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *