عوامل بروز ورم بینی بعد از عمل

بررسی عوامل بروز ورم بینی بعد از عمل

علاقه‌مندی افراد به زیباتر شدن یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های عمل بینی است. معمولا، افراد با فرم‌های مختلف بینی در جهان وجود دارند. بینی استخوانی و بینی گوشتی رایج‌ترین فرم بینی در انسان‌ها است. افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، معمولا علاقه‌مند به کوچک‌تر کردن بینی و کاهش حجم آن هستند. در مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی عوامل بروز ورم بینی بعد از عمل خواهیم پرداخت.

عمل بینی های گوشتی معمولا نیازمند تخصص و تجربه پزشک متخصص است. ورم بینی گوشتی بعد از عمل، اولین عارضه‌ای است که فرد را بعد از جراحی درگیر می‌کند. ورم بینی گوشتی پس از جراحی رینوپلاستی بسیار طبیعی است.

اتفاقات در حین جراحی زیبایی بینی

معمولا شناخت ما نسبت به پروسه انجام جراحی‌های زیبایی، از استرس ماجرا می‌کاهد. در جراحی بینی استخوانی و گوشتی، پزشک با بررسی دقیق ساختمان بینی تصمیم به استفاده از تکنیک خاصی از جراحی می‌گیرد. معمولا فردی که برای عمل بینی مراجعه می‌کند. باید انتظاراتی که از جراحی زیبایی دارد را با پزشک متخصص مطرح نماید تا پزشک براساس این انتظارات، نسبت به تکنیک جراحی زیبایی بینی تصمیم بگیرد. پزشک معمولا با توجه به شرایط فرد، نسبت به انتخاب تکنیک جراحی زیبایی بینی باز یا بسته، اقدام می‌کند. هر یک از این تکنیک‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارد.

در عمل بینی گوشتی، پزشک کمی نسبت به بررسی ساختمان بینی و وضعیت پوست بینی حساس‌تر است. ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی بسیار بیشتر از سایر انواع بینی است. به‌ همین دلیل، نتیجه مطلوب از این جراحی زیبایی، نیازمند تجربه و بررسی‌های بیشتر پزشک است.

مطلب پیشنهادی : زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی

دلیل ورم بینی بعد از عمل

معمولا در تمامی جراحی‌های تهاجمی، بدن واکنش‌های خاص و متفاوتی از خود نشان می‌دهد. تورم ناشی از عمل جراحی بینی نیز، بخش جدانشدنی این جراحی زیبایی است. جراحاتی که در پوست، استخوان و غضروف بینی ایجاد می‌شود تا مدتی پس از جراحی نیز تورم و کبودی در اطراف بینی ایجاد می‌نماید. ورم بینی گوشتی، نسبت به سایر انواع جراحی‌های بینی بیشتر است.

معمولا پزشک، با تجربه و تخصصی که دارد، میزان ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی را تاحدی کاهش می‌دهد. هر چند، بدن هر فرد نسبت به جراحی واکنش‌های خاص خود را دارد و میزان ورم بینی گوشتی بعد از عمل در افراد مختلف متفاوت است.

انواع مختلف ورم بینی بعد از عمل بینی گوشتی

هنگامی که تحت عمل جراحی بینی گوشتی قرار می‌گیرید، ورم بعد از عمل یک عارضه قابل انتظار است. ممکن است تا ۶ ماه یا یک سال پس از عمل جراحی، تورم بینی شما ادامه یابد. این بدان معنا نیست که بینی شما متورم و بزرگ به نظر می‌رسد. بلکه بافت و غضروف شما هنوز در حال طی کردن مراحل بهبودی و تغییرات لازم هستند و ممکن است هنوز پوست بینی به شکل و فرم نهایی خود نرسیده باشد.

با ترمیم اجزای بینی، تورم شروع به کم شدن می‌کند. از آنجایی که در هفته‌های اول روند ترمیم بینی سریع‌تر است، شما با رعایت مراقبت‌های بعد از عمل به سرعت تورم و کبودی خود را از دست می‌دهید. اما رفته رفته سرعت کاهش تورم کمتر می‌شود و پس از یک تا دو ماه بیش از ۸۰% تورم آن از بین رفته است.

عمل بینی گوشتی

بینی گوشتی معمولا پهنا و افتادگی بیشتری نسبت به بینی استخوانی دارد. در این نوع بینی، میزان ضخامت پوست روی بینی بسیار بیشتر از سایر انواع بینی است. غضروف پهن و حجیم در بینی گوشتی نیز، نشانه دیگری است که به وضوح دیده می‌شود. معمولا در بینی گوشتی، میزان برجستگی گونه و درشتی چشم‌ها، کاهش می‌یابد و زیبایی بسیاری از عناصر چهره از بین می‌رود. محدودیت‌های جراحی بینی گوشتی نیز، موضوع مهم دیگری است که در ادامه این مطلب، به بررسی آن می‌پردازیم.

نحوه خمیازه کشیدن و خوابیدن بعد از جراحی بینی | جراح بینی اصفهان

علت شیوع ورم بینی گوشتی بعد از عمل

پوست بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن ما انسان‌ها را تشکیل می‌دهد. معمولا، پوست وظیفه محافظت از قسمت‌های مختلف بدن را برعهده دارد. ضخامت و جنس پوست در نواحی مختلف بدن، متفاوت است. میزان ضخامت پوست براساس حساسیت حفاظت از هر ناحیه از بدن، متغیر است.

معمولا، ضخامت پوست تعیین‌کننده میزان تورم و سختی عمل در جراحی‌های زیبایی است. هر چه پوست ضخامت بیشتری داشته باشد، میزان خونریزی در اطراف نواحی جراحی‌شده بیشتر است و کبودی و تورم نیز افزایش می‌یابد و بهبودی آن نیز، کندتر است. ترمیم محل زخم و اسکار پوستی ناشی از عمل بینی های گوشتی نیز، موجب طولانی‌تر شدن زمان بهبودی و همچنین، افزایش ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی است.

عوامل تعیین کننده میزان ورم بینی گوشتی بعد از عمل

سه عامل مهم در تعیین میزان ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی وجود دارد. نوع پوست، تخصص و تجربه جراح و نوع واکنش بدن افراد به جراحی تهاجمی، سه عامل مهم در میزان ورم بینی گوشتی بعد از عمل است. افرادی که تحت عمل جراحی زیبایی بینی قرار می‌گیرند، معمولا بعد از گذشت چند روز از عمل جراحی، به مرور شاهد کاهش تورم و کبودی ناشی از عمل جراحی هستند.

علل اصلی ایجاد تورم و افزایش میزان آن

معمولا اولین و اصلی‌ترین عامل تورم بعد از عمل بینی های گوشتی، واکنش بدن افراد به عمل است. شاید پزشک باتجربه،‌ بدون افزایش آسیب به بافت‌های مجاور بینی اقدام به عمل بینی کند، اما بعد از انجام جراحی، شاهد تورم زیادی در بینی و اطراف آن باشد.

در چنین شرایطی، معمولا بدن فرد واکنش اصلی را به جراحی می‌دهد. و تخصص و تجربه پزشک کمکی به کاهش ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی نمی‌کند. در برخی مواقع نیز، پزشک با دقت و تجربه در جراحی بینی گوشتی، کم‌ترین جراحت را در زمان جراحی ایجاد می‌کند و همین موضوع، موجب کاهش ورم بعد از جراحی بینی می‌شود. همین عوامل معمولا تعیین‌کننده میزان ورم بینی گوشتی بعد از جراحی رینوپلاستی است.

مراحل کاهش ورم بینی بعد از عمل

۲ تا ۳ روز پس از جراحی بینی:

در این دوره ، شما درد متوسط ​​(که با دارو قابل کنترل است) و تورم را احساس خواهید کرد. همچنین ممکن است بلافاصله پس از عمل دچار حالت تهوع شوید. این معمولاً ناشی از ترکیبی از اثرات بیهوشی و خون بلعیده شده است. ما به بیماران توصیه می کنیم که به پشت بخوابند و سر خود را با بالش بالا ببرند ، بنابراین محدود کردن تورم از قلب آنها بالاتر است. باید فعالیت بدنی را محدود کنید و از مصرف آسپرین یا ایبوپروفن خودداری کنید. هیدراته ماندن در این مدت باعث کاهش درد و بهبود بهبود می شود.

۱ هفته بعد از جراحی زیبایی بینی:

هرگونه آتل یا بخیه معمولاً تا پایان هفته اول برداشته می‌شود. درد، کبودی و تورم تا حد زیادی کاهش می‌یابد. با این حال مشاهده نتایج نهایی عمل بینی شما دشوار خواهد بود. چرا که تورم زیادی وجود خواهد داشت.

۲ هفته پس از جراحی بینی:

کبودی و تورم به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. تا جایی که برای افراد غریبه، ورم بینی شما خیلی قابل شناسایی نیست. مگر اینکه دقت کنند. در این هفته شما آنقدر احساس راحتی خواهید کرد که در اواسط هفته دوم می‌توانید به سر کار برگردید.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

۳ هفته بعد از جراحی بینی:

تا به حال دیگر ورم به اندازه کافی برطرف شده است. به طوری که شما از آنچه می‌بینید به طور کلی راضی هستید. با این حال هنوز زود است تا در مورد نتیجه نهایی عمل نظری داده شود. هنوز پوست بینی شما به فرم طبیعی خود نرسیده است. چسب زدن به شیوه درست، در فرم گیری بینی و کاهش زودتر تورم کمک خواهد کرد. انسداد بینی نیز ممکن است همچنان وجود داشته باشد. اگرچه بسیار بهتر از هفته اول است.

۱ ماه پس از جراحی بینی:

شما اجازه دارید ورزش و فعالیت بدنی معمولی (متوسط) را از سر بگیرید. تورم روی پل بینی بهبود می یابد اما نوک بینی شما هنوز متورم و ضعیف است. به چسب زدن ادامه دهید.

۳ ماه بعد از جراحی بینی:

حدود ۹۰% از تورم بینی از بین رفته است اما نوک بینی شما همچنان ممکن است بی‌حس و سفت باشد. دیگر فرم نهایی بینی شما آشکار شده اما اگر احساس می‌کنید اندکی عدم تقارن در بینی وجود دارد، بدانید که باید هنوز صبر کنید. معمولا گاهی رسیدن به فرم نهایی بینی بین ۶ ماه تا یک سال زمان نیاز دارد.

جراح بینی اصفهان را در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

نکات مراقبتی در دوران نقاهت بعد از عمل بینی

دلایل بروز کبودی چشم بعد از جراحی بینی

تشخیص علل انواع بینی شکسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *