ورم بینی استخوانی بعد از جراحی

بررسی ورم بینی استخوانی بعد از جراحی

در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان ورم بینی استخوانی بعد از جراحی را مورد بررسی قرار می دهیم. افرادی که دارای بینی استخوانی می باشند بهتر است بدانند به دلیل برش کمتر و از بین بردن قوز روی بینی میزان ورم بینی بعد از جراحی رینوپلاستی استخوانی نسبت به بینی گوشتی کمتر است. زیرا در این افراد پوست نازک تر و بافت گوشتی کمتر است تغییرات ساحتمان بینی راحت تر و تورم در این افراد کمتر می باشد.

ورم بینی بعد از یکسال

معمولا اکثر پزشکان مدت زمان بهبودی ورم بینی را حدود 6 الی 1 سال در نظر گرفته اند ، اما باید بدانید که تورم و التهاب در هر فرد متفاوت بوده و ممکن است برای مدت زمان مختلفی ادامه داشته باشد.. به طور مثال یک بیمار با بینی استخوانی به مدت کمتری نسبت به بیمار با بینی گوشتی برای کاهش تورم و التهاب بعد از جراحی بینی خود نیاز دارد.

در برخی از شرایط نیز ممکن است ورم بینی تا یک یا حتی دو سال بعد از جراحی باقی بماند یا به دلیل قرار گرفتن در معرض تابش شدید نور خورشید ، مصرف غذاهایی تند یا شور مجددا باز گردد.

علاوه بر این ها بیمار ممکن است در زمان های خاص ورم بینی خود را بیشتر احساس کند. به عنوان مثال در بازه زمانی نزدیک صبح یا بعد از استحمام به دلیل قرار گرفتن در معرض گرمای زیاد. اگر ورم بینی بعد از یکسال در چنین مواقعی رخ می دهد نیازی به نگرانی نیست و کافی است برای مشاهده نتایج نهایی عمل خود کمی صبر کنید.

ورم نوک بینی بعد از جراحی

از آنجایی که عمده تغییرات در جراحی زیبایی بینی در نوک بینی داده می شود میزان تورم حاصل از آن زیاد است، و به طبع مدت زمان بیشتری طول می کشد تا تورم کاهش یابد.

انواع ورم بینی بعد از جراحی | جراح بینی اصفهان | دکتر علی علوی راد

اقدامات لازم درصورت داشتن ورم بعد از یک سال

یکی از نگرانی های افراد در خصوص ورم بینی این است که آیا ممکن است بعد از گذشت یک سال تورم بینی کاهش پیدا نکند؟ در چنین شرایطی چه کاری انجام دهیم ؟ در این خصوص باید بگویم اگر نکات مراقبتی توصیه شده در طول مقاله را رعایت کرده باشید نباید تورم بینی بعد از جراحی ادامه پیدا کند. اگر بعد از گذشت یک سال هنوز تورم در بینی وجود دارد ، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید تا علت ورم را بررسی کند و درمان مناسب را تجویز نماید.

البته لازم به ذکر است که در برخی از موارد ، تورم بینی بعد از جراحی ممکن است به دلیل بروز عواملی مانند عفونت ، التهاب ، ترشحات خونی و غیره ادامه پیدا کند که در چنین مواردی باز هم نیاز به نگرانی نیست و تنها لازم است به پزشک مراجعه شود تا دارو های ضد التهاب و ضد عفونی را تجویز کند.
در هر صورت توصیه می شود در صورت غیر طبیعی بودن دوره نقاهت خود با پزشک خود صحبت کنید تا وی راهکار موثر و درستی را به شما ارائه دهد.

طول دوره ورم بینی استخوانی بعد از عمل

از دیگر سوالات شایع در خصوص ورم بینی بعد از جراحی این است که بینی های استخوانی تا چه مدت تورم را احساس خواهند کرد؟ در پاسخ به ایت سوال باید بگویم بخش بسیار زیادی از ورم باید طی گذشت 3 الی 4 هفته از بین برود ، که هیچ فرقی نمی کند که بینی شما گوشتی است یا استخوانی بعد از گذشت این مدت و کاهش ورم اولیه بینی به تدریج تورم بینی نیز کاسته شده و به طور کل از بین می رود. به طور کلی شما می توانید درجات مختلفی از ورم را برای چند هفته تا چند ماه بعد از انجام جراحی انتظار داشته باشید.

صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان


مطالب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر : 

کاندیدای مناسب برای جراحی ابدومینوپلاستی

علل ماندن جای بخیه بعد از جراحی بینی

مزایا و عوارض لیپوماتیک شکم و پهلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *