نکاتی در مورد جراحی ثانویه بینی

جراحی ثانویه بینی

جراحی ثانویه بینی مثل عمل جراحی اولیه بینی سختی ها و مشکلاتی را به همراه دارد ، ولی این عمل با تغییر شکل بینی شما و خوش فرم کردن آن می تواند اعتماد به نفس شما را به طور چشمگیری افزایش دهد و زیبایی ظاهری را برای شما به ارمغان بیاورد .

بینی که یک بار عمل شده باشد هنگامی که بخواهند برای بار دوم آن را عمل کنند به آن جراحی ، جراحی ثانویه بینی می گویند .

تعداد قابل ملاحظه ای از بیماران ، بیمارانی هستند که قبلا در جایی دیگر عمل جراحی بینی انجام داده اند ولی از نظر ظاهری یا کارکرد تنفسی از نتیجه عمل خود راضی نیستند ممکن است ایراد بینی یک عیب مختصر باشد که اصلاح آن به راحتی قابل انجام است .

و یا اینکه ساختار بینی به کلی بهم ریخته باشد که کار را بسیار مشکل می کند . كساني كه قصد انجام جراحی ثانویه بینی دارند بايد آگاه باشند كه اصلاح بعضی ايرادات ممكن است به راحتی ممكن باشند و در مواردی ممكن است عمل مجدد بینی مشكل باشد ، بعضی موارد كه جراح اوليه قسمتی از ساختار بينی را زياد برداشته باشد ، اصلاح كامل آن ممكن است غير ممكن باشد .

در كل هرچه جراحی اوليه با دستكاری بافتی كمتری همراه بوده باشد، جراحی ثانویه بینی احتمال موفقيت بيشتري خواهد داشت . در جراحی ثانویه بینی احتمال استفاده از غضروف گوش يا دنده وجود دارد .

 

عوارض جراحی ثانویه بینی

از شایع ترین عوارض این عمل تورم و کبودی پوست اطراف بینی است که با تکنیک های امروزی به حداقل رسیده و قسمت اعظم آن ظرف یک هفته تا ۱۰ روز بعد از عمل برطرف می شود .

احتمال خونریزی یا عفونت (که در هر نوع عمل جراحی ممکن است ایجاد شود) در این عمل بسیار نادر بوده و در کمتر از یک درصد بیماران دیده می شود . همچنین بعد از عمل جراحی مختصر گرفتگی بینی ممکن است وجود داشته باشد که به علت تورم مخاط داخل بینی بوده و ظرف چند روز تا چند هفته برطرف می شود . چسبندگی مخاط داخلی بینی بعد از جراحی نیز از عوارضی است که در کمتر از نیم درصد موارد دیده می شود .

تفاوتهای تکنیکی جراحی ثانویه بینی

در مورد تفاوت های تکنیکی و خود عمل جراحی هم می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1.  عمل جراحی ودستکاری بافتی در بینی که یک بار یا بیشتر عمل شده است بسیار سخت تر و پیچیده تر از عمل اولیه است . جراح باید ساختمان بهم ریخته شده بینی در عمل اول را بازسازی کندو با ایجاد کمترین آسیب از تشدید تشکیل بافت اسکاردر بینی جلوگیری نماید.از طرفی باید مراقب باز ماندن یا بازسازی راه هویی بینی باشد.
  2. عمل دوم معمولا زمان بیشتری از عمل اول می گیرد.
  3. نیاز به دستکاری بیشتر ، مدت زمان طولانی ترعمل جراحی و حضور بافت آسیب دیده قبلی معمولا” مساوی با زمان بهبودی پس از عمل طولانی تر خواهد بود که در مورد پوست های نازک تا ۶-۱۲ ماه و در مورد پوستهای کلفت ممکن است تا ۲ سال زمان ببرد .
  4. حتی در صورت انجام مناسب عمل جراحی ، عواملی وجود دارند که بر نتیجه‌ی نهایی اثرات منفی دارند .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *