بررسی انواع مختلف پوست در جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی بینی یکی از پیچیدهترین و سنگینترین نوع جراحی های پلاستیک است. این جراحی کاملا تهاجمی بوده و موجب تغییر اساسی در ساختار و فرم بینی خواهد شد. قسمت عمده بینی و شکل کلی آنرا استخوان بینی تعیین میکند. در مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی انواع مختلف پوست در جراحی زیبایی بینی خواهیم پرداخت.
به همین سبب، جهت رسیدن به فرم بینی ایدهآل و حذف عیوب آن همچون از بین بردن قوز بینی، معمولا جراحان تمرکز زیادی بر روی قسمت استخوانی بینی میگذارند. با این حال، از بافت پوست و چربی و ماهیچههای زیر پوست نمیتوان غافل شد؛ چرا که بافتهای زیرپوستی و خود پوست نیز تاثیر مهمی در فرم نهایی بینی دارند. نکته بسیار مهم این است که پوست بینی در طول جراحی زیبایی بینی به ندرت دستخوش تغییر میشود. بنابراین، میتوان گفت نوع پوست بینی به عنوان گلوگاه تشکیل فرم جدید بینی میتواند عمل کند. در ادامه، بیشتر به اهمیت نوع پوست در جراحی زیبایی بینی اشاره خواهیم کرد.
مطلب پیشنهادی : روش های درمانی انحراف بینی بدون جراحی
زمانیکه از نوع پوست در جراحی زیبایی بینی صحبت میکنیم، بیشتر منظورمان ضخامت آن است. البته که خشک یا مرطوب بودن پوست نیز تاثیر دارد. اما این موضوع بیشتر بر طول دوران نقاهت تاثیر دارد تا چگونگی فرم بینی. نوع پوست در جراحی زیبایی بینی را میتوان به دو دسته نازک و ضخیم تفکیک کرد.
پوست ضخیم در جراحی زیبایی بینی
بر خلاف پوست نازک، اگر نوع پوست در جراحی زیبایی بینی، ضخیم تشخیص داده شود، جای امیدواری وجود دارد که ضخامت پوست میتواند عیوب اسکلت بینی، از جمله قوز بینی را تا حد زیادی پوشش دهد. با این حال این تمام ماجرا نیست. پوست ضخیم بینی میتواند چالشهایی به مراتب جدیتر را برای پزشکان ایجاد کند. اگر بخواهیم دقیقتر بیان کنیم، پوستهای بسیار ضخیم، از چالشبرانگیزترین و سختترین نوع جراحی هایی است که ممکن است پزشکان زیبایی با آن روبهرو شوند.
پوستهای ضخیم علاوه بر اینکه عیوب بینی را تا حد زیادی پوشش میدهند، به همان میزان میتوانند باعث شوند تا نکات مثبت بینی نیز از چشم پنهان بماند! بیمارانی که در عین ضخامت پوست بینی، چارچوب بینی غضروفی و محکمی ندارند، نمیتوانند انتظار یک بینی باثبات و زیبا را داشته باشند. هر چند مهارت پزشک در این زمینه میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
پوست نازک بینی در جراحی زیبایی بینی
در افرادی که نوع پوست آنها نازک است، پس از جراحی اسکارهایی به جا میماند. البته که در پوستهای ضخیم نیز این موضوع رخ خواهد داد، اما در پوستها نازک، اثر به جامانده از جراحی بیش از حالت دیگر مشهود خواهد بود.
یکی از اصلیترین عیوب بینیهایی که پوست نازکی دارند، این است که نمیتوان عیوب اسکلت بینی را پنهان کرد. همچنین، در زمان جراحی، بینی تمایل به انقباض دارد که این موضوع میتواند باعث شود که بینی حالت طبیعی خود را از دست داده و ناهنجاریکای ناخوشایندی را ایجاد کند.
اگر نوع پوست در جراحی زیبایی بینی فردی نازک تشخیص داده شود، این خود میتواند چالشی جدی برای تیم پزشکی محسوب شود.
دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید
کاهش ضخامت پوست بینی
عمل جراحی بینی تماما در زیر پوست رخ میدهد. در صورتیکه بیمار دارای پوست ضخیم باشد، ممکن است خروجی کار پزشک چندان نمود نداشته باشد. در برخی شرایط که پوست بینی بیمار بسیار ضخیم بوده به نحوی که بر خروجی و فرم نهایی بینی پس از جراحی تاثیرگذار باشد، ممکن است پزشک از روش کاهش ضخامت پوست بینی استفاده کند. عمدتا اینکار را با برداشتن لایک چربی از پوست بیمار انجام میدهند. هر چند این کار باید با احتیاط فراوان انجام شود؛ چرا که زیادهروی در برداشت از بافت چربی سبب میشود تا خونرسانی به پوست دچار اختلال شده و فشارهای پس از جراحی (مانند آتلگذاری و…) باعث سیاه شدن و از بین رفتن بافت پوست شود.
خوب است بدانید لایه چربی تنها لایهای از پوست است که میتوان از آن برداشت کرد. لایههای دیگر غیرقابل اصلاح بوده و در صورت برداشت ممکن است به پوست آسیب جدی وارد شود. اگرچه، باید اشاره کرد برداشت چربی از پوست بینی صرفا مختصری نتیجه جراحی را بهبود خواهد بخشید. چرا که میزان برداشت از این نوع پوستها چندان زیاد نیست.
جراح بینی اصفهان را در دکتر آف
مطالعه بیشتر:
زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی
انجام رادیولوژی برای پیشبینی عفونت بینی بعد از عمل بینی