خصوصیات بینی گوشتی

بینی گوشتی

خصوصیات بینی گوشتی | جراح پلاستیک اصفهان

خصوصیات بینی گوشتی:بینی گوشتی دارای پوست ضخیم و غضروف ضعیف و نازک است. روش های قدیمی جراحی تاثیر مثبتی در نتیجه جراحی بینی گوشتی نداشته زیرا با تراشیدن غضروف ها و نازک کردن آن ها با گذشت زمان به فرم و حالت قبل باز میگشت.

اما امروزه تقویت غضروف های بینی و استحکام ساختار آن همراه با فرم دهی به بینی انجام میگیرد که نتیجه آن بسیار مثبت و برگشت پذیری و افتادگی بینی گوشتی را به حداقل و یا حتی به صفر خواهد رساند.در واقع در این تکنیک جراحی بینی ، غضروف را از تیغه وسط بینی یا سپتوم برداشته و در قسمت نوک بینی قرار میدهیم تا موجب تقویت غضروف ها ی نوک بینی شود.

خصوصیات

خصوصیت این گونه بینی ها پوست ضخیم همراه با غدد چربی فراوان در قسمت نوک بینی به همراه پهن بودن سر بینی می باشد.

در این بینی ها بر خلاف نوک پهن و بزرگ، غضروف های ضعیفی دارند به نحوی که با فشار دست بر روی نوک بینی به راحتی پائین می آیند.

در واقع به خاطر ضعف غضروف در این بینی ها، ساختار نگهدارنده و حمایتی بینی ضعیف است.

پس کوچک کردن و ضعیف کردن غضروف های این گونه بینی ها باعث افتادگی و پهن شدگی نوک بینی بعد از عمل زیبایی بینی می شود.

از دیگر خصوصیات بینی گوشتی آن است که وقتی سر به عقب و بالا نگه داشته می شود

به جای آنکه نوک بینی و کناره های آن حالت مثلث داشته باشند، حالت نیم دایره و یا ذوزنقه دارند.

نکته دیگر در بینی های گوشتی آن است که به جای آنکه نوک بینی پهن باشد کمی بالاتر از نوک بینی پهن ترین قسمت بینی می باشد.

عمل بینی گوشتی در این بینی ها خطرناک و غیر ممکن نیست

به شرطی که اصول جراحی بینی این گونه بینی ها صحیح انجام شود.

این اصول زمانی به درستی اجرا می‌شود که شما در انتخاب پزشک خود هوشیارانه تصمیم بگیرید.

همان طور که گفته شد این گونه بینی ها ساختار غضروفی ضعیفی دارند،

پس به جای برداشتن و کوچک کردن آنها باید غضروف آن ها را تقویت و اصلاح کرد.


دکتر علی علوی راد
فوق تخصص و جراح پلاستیک اصفهان

جهت مشاهده پیج اینستاگرام دکتر علی علوی راد متخصص و جراح پلاستیک کلیک کنید


مطالعه بیشتر:

درمان آکنه خفیف

برجسته و حجیم کردن لب ها

علت ها و علائم ایجاد شکاف لب و شکاف کام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *