علل جوش زدن صورت بعد از جراحی بینی

علل جوش زدن صورت بعد از جراحی بینی

یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که بعد از عمل بینی بروز پیدا کرده و باعث ناراحتی افراد می‌شود جوش‌هایی است که بر روی پوست ایجاد می‌شود. این موضوع می‌تواند به دلایل مختلفی مثل عوارض داروهایی که مصرف می‌شوند، گچ صورت، قرار گرفتن طولانی مدت چسب بر روی بینی و موارد مختلفی از این قبیل مربوط شود. در مقاله ای که امروز در سایت دکتر علی علوی راد جراح پلاستیک اصفهان برای شما گردآوری شده است. به بررسی علل جوش زدن صورت بعد از جراحی بینی خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که جوش روی بینی بعد از عمل کاملا طبیعی بوده و جای هیچ گونه نگرانی بابت ماندگاری همیشگی آن‌ها بر روی پوست نیست. چرا که می‌توان با چند نکته مراقبتی و درمانی از بیشتر شدن آن‌ها جلوگیری کرده و جوش‌ها را تا حد بسیار زیادی از بین برد.

علت جوش صورت بعد از عمل بینی

جوش زدن صورت بعد از رینوپلاستی یکی از عوارض شایع بعد از جراحی بینی به شمار می‌رود به خصوص اینکه بسیاری از افرادی که برای عمل بینی اقدام می‌کنند جوان هستند. این گروه سنی می‌تواند تا حد زیادی به دلیل شرایط جسمی، مستعد جوش بعد از رینوپلاستی باشند.
اگر همیشه پوست نسبتاً صاف و بدون جوشی داشته‌اید، این تغییر چهره می‌تواند باعث نگرانی شما از این شود که ممکن است جوش صورت با نتایج عمل بینی در ارتباط بوده و یا حتی یک جای این جراحی می‌لنگد. بهتر است استرس را از خود دور کنید. جوش هم یک عارضه جانبی مانند التهاب و تورم است و قرار نیست همیشه همراه شما باشد. در ادامه به علت و درمان جوش صورت بعد از عمل بینی پرداخته‌ایم.

همانگونه که اشاره شد، جوش و آکنه، از عوارض جانبی شایع بعد از رینوپلاستی به شمار ‌می‌روند که دلایل متعددی باعث شکل‌گیری آن‌ها خواهد شد. دلایل جسمی و فیزیکی بعد از عمل بینی که چرب شدن پوست و رژیم غذایی نامناسب مهمترین آن‌ها هستند و دلایل روحی و روانی و اضطراب، مهمترین عوامل موثر بر جوش صورت بعد از جراحی بینی محسوب می‌شوند.

علل جوش زدن صورت بعد از جراحی بینی | جراح پلاستیک اصفهان

چرب شدن پوست بینی

بسیاری از افراد، حتی کسانی که پوست خشکی قبل از عمل بینی داشته‌اند ممکن است. از خود سؤال کنند که چرا پوست بینی من بعد از جراحی چرب شده است؟ به دنبال رینوپلاستی، تورم و بینی چرب بسیار رایج است. در واقع تورم دلیل اصلی و مهمی برای چرب شدن و برق زدن پوست بینی پس از عمل به شمار می‌رود. خبر خوب این است که دقیقاً مانند تورم، پوست چرب بینی هم دائمی نیست و پوست شما تنها در مدت چند ماه بعد از جراحی و بهبودی، به وضعیت قبلی خود باز می‌گردد. جای تعجب‌ نیست که بینی شما به ترومائی که اخیراً متحمل شده است واکنش نشان دهد. تروما یک واکنش محافظتی را باعث می‌شود و در نتیجه غدد روی پوست بینی شروع به ترشح چربی می‌کنند.

بینی شما حداقل به مدت یک هفته دارای گچ و باند خواهد بود. این امر باعث مسدود شدن منافذ و در نتیجه ایجاد چربی اضافی می‌شود. که در نتیجه آن جوش‌ها هم ظاهر خواهد شد. با وجود باند و گچ شما قادر به تمیز کردن بینی به شکل درست هم نیستید. و این امر چرب شدن پوست بینی و جوش زدن را تشدید می‌کند. البته با کاهش تورم، به مرور زمان این عارضه هم فروکش می‌کند.

راه پیشگیری از جوش زدن بعد از عمل بینی به دلیل اضطراب

ارزیابی سلامت روان قبل از عمل، انتخاب بهترین دکتر جراحی بینی که دارای تبحر و مهارت کافی باشد. ارائه پشتیبانی روانشناختی، عدم سابقه پزشکی به ویژه جوش زدن زیاد از قبل، می‌توانند منجر به کاهش شیوع ضایعات آکنه بعد از عمل زیبایی شوند. نکته مهمتر اینکه فرد بداند عوارض همیشگی نیستند و با دیدن جوش زدن و آکنه استرس نگیرد و هیچ نگرانی به دل خود راه ندهد.

آخرین نکته درمورد جوش زدن بعد از جراحی بینی

جراحی بینی یکی از متداول‌ترین و جالب‌ترین روش‌های جراحی زیبایی در جهان است. که به منظور بهبود ظاهر صورت انجام می‌شود. گرایش افزاینده‌ای به این عمل زیبایی در دختران جوانان به ویژه در ایران وجود دارد. با این حال، جراح باید از انگیزه و انتظارات افراد آگاهی داشته و افرادی هم که برای عمل بینی اقدام می‌کنند. باید از عوارض مرتبط با آن همانند جوش زدن صورت بعد از جراحی بینی آگاه شوند. نکته انتهایی هم اینکه عوارض در هر عملی بخشی طبیعی از دوران نقاهت هستند. این عوارض را باید به دید پدیده‌ای گذرا و زودگذر نگاه کرد و دچار اضطراب نشد. همچنین یک زندگی سالم نیز به دور از مصرف دخانیات، مصرف غذا‌های سالم و… در این راه به فردی که در دوران بهبودی عمل بینی یا رینوپلاستی قرار دارد، بسیار کمک خواهد کرد و مؤثر واقع می‌شود.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید


مطالب پیشنهادی:

اثرات و خطرات عطسه بعد از عمل بینی

درمان آلرژی و آبریزش بینی بعد از جراحی

نکات مهم در سرفه کردن بعد از عمل بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.