بررسی انجام رادیولوژی برای پیشبینی عفونت بینی بعد از عمل بینی
بسیاری از مشکلات بینی بعد از جراحی از جمله عفونت، اکستروژن ایمپلنت، مشکلات در اعصاب، فروپاشی دریچه بینی و تغییر شکلهای ناخواسته، با کمک تصویربرداری رادیولوژی قابل تشخیص است. در مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی انجام رادیولوژی برای پیشبینی عفونت بینی بعد از عمل بینی خواهیم پرداخت.
مطلب پیشنهادی : عوامل بروز ورم بینی بعد از عمل
علاوه بر این موارد، وجود نشانههای زیر را باید جدی گرفت:
- درد غیر طبیعی و افزایشی
- خونریزی غیر طبیعی و بیش از اندازه
- تب و لرز
- افزایش میزان کبودی یا قرمزی
- افزایش دما و داغ شدن محل عمل
- بوی بد بینی و ناحیه بخیه
ایجاد زخم، وجود خارش و تحریک پذیری بیش از اندازه و مواردی از این دست میتوانند از نشانههای عفونت بعد از جراحی بینی باشند. همچنین در افرادی که پیشینه حساسیتهای شدید به مواد مختلف را دارند، احتمال ایجاد عفونت بعد از رینوپلاستی بالاتر از دیگران است. به همین دلیل باید مراقبتهای بعد از عمل را با جدیت و دقت بیشتری در پیش بگیرند.
عوارض پوستی و ایجاد بافتهای نرم میتواند آتروفی، فیبروز، بیحسی، کیستهای ناشی از مخاط یا گرانولومای زیر پوستی ناشی از مواد پماد باشد. تورم بعد از عمل بینی عمدتا به روش برش استخوان بینی بستگی دارد. همچنین روش جراحی بینی که زخمهای بیشتری ایجاد کند، احتمال عفونت بیشتری را نیز در پی خواهد داشت.
دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید
همچنین در صورتی که جراحی سینوس و جراحی بینی همزمان انجام شوند، ریسک عفونت بینی بسیار بیشتر خواهد شد. به همین دلیل کنترل عفونت موجود در سینوسها پیش از جراحی بینی، بسیار ضروری است. استفاده از ایمپلنت یا پروتز و یا گرافت (پیوند غضروف) نیز از دیگر عواملی است که خطر عفونت را بیشتر خواهد کرد.
همچنین اگر نیاز به جراحی مجدد بینی پیدا شود، باید بیشتر در مورد عفونت بعد از عمل نگران بود. به همین دلیل تجربه و مهارت بیشتر جراح، نقش کلیدی در کاهش عفونت و عوارض عمل بینی خواهد داشت.
جراح بینی اصفهان را در دکتر آف
مطالعه بیشتر:
زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی
دلایل بروز کبودی چشم بعد از جراحی بینی