ایجاد چال گونه

چال گونه (چال خنده)

چال گونه یا Cheek Dimple از بارزترین شاخص های زیبایی صورت به هنگام خنده و ملاحت صورت می باشد که مورد علاقه دختران جوان می باشد و به راحتی می توان با تزریق بعضی مواد و یا یک عمل جراحی سرپایی به آن دست پیدا کرد. افرادی که متقاضی این جراحی می باشند باید بدانند، چال گونه فرو رفتگی کوچکی است که حدود ۳ سانتی متر از گوشه دهان و حدود ۶ سانتی متر از گوشه خارجی چشم همان سمت قرار گرفته است و در حالت خندیدن و صحبت کردن می تواند جلوه گر باشد. بر اساس همین توضیح کسانی که خواستار چال گونه هستند باید توجه داشته باشند که حدود ۲-۳ ماه بعد از عمل جراحی زمان لازم است تا در حال عادی و استراحت صورت، چال گونه ایجاد شده از بین برود و فقط در زمان خندیدن و صحبت کردن نمایان شود.

 

روش انجام

جراحی كاشت چال گونه به دو روش انجام می‌شود و بسته به نوع صورت افراد متقاضی متفاوت است.

۱. مزوتراپی : اگر صورت فرد لاغر و استخوانی نباشد، می توان ازتزریق موادی که به تدریج چربی زیرجلدی را آب می کنند

ومزوتراپی نامیده می شوند استفاده نمود  تا یك فرورفتگی كوچك درست زیر گونه‌ها و در ناحیه خنده  به وجود بیاید‌.

۲. جراحی : هرگاه  صورت فرد لاغر باشد و تجمع بافت چربی در ناحیه زیر گونه‌ها ‌(روی لپ‌ها) نداشته باشیم، جراح می‌تواند از

داخل دهان، قسمتی را كه قرار است روی صورت چال بیفتد با بخیه جمع كند و به این ترتیب، چال گونه را برای فرد به‌وجود آورد.

این جراحی معمولا سرپایی است و نیازی به بستری‌شدن در بیمارستان ندارد و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود.

 

سیر درمان :

۱. مزوتراپی : بعد از تزریق این ماده حدود چند روز تورم و درد مختصر در ناحیه تزریق شده ایجاد می شود که با مسکن بهبود می یابد . تاثیرتزریق حدود ۱۵ تا ۲۰ ٪ با هر تزریق می باشد . معمولا هر۱ماه و نیم قابل تکرار می باشد تا به نتیجه مورد دلخواه برسد.

۲. جراحی :  به طور كلی حدود یك ماه طول می‌كشد تا بخیه‌ها جذب شوند و زخم‌ها بهبود پیدا كنند و فرد به وضع طبیعی برسد، اما كاشت چال‌ گونه عوارض خاصی در پی ندارد.البته ممكن است فرد بعد از جراحی دچار مشكلاتی شود. برای مثال هنگام خندیدن یا ابراز احساساتی كه به حركات عضلات صورت نیاز دارند، نتواند مانند قبل و حتی به صورت طبیعی، میمیك خنده یا سایر ابراز احساسات صورت خود را نشان دهد حتی اگر این جراحی توسط فرد بی‌تجربه‌ای انجام شود، می‌تواند به سیستم عصبی محلی كه كاشت چال گونه در آن انجام شده است، آسیب برساند و حتی به فلج قسمتی از اعصاب حركتی صورت منجر شود كه متاسفانه در بسیاری از مواقع غیرقابل درمان است. از طرفی ممكن است چال گونه‌ها با هم قرینه نباشد و تناسب چهره فرد به‌هم بخورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *