جراحی ثانویه برای درمان فرو رفتگی پره های بینی

بررسی جراحی ثانویه برای درمان فرو رفتگی پره های بینی

یکی از معضلات مربوط به زیبایی و ظاهر بینی فرورفتگی پره های بینی در افراد است. این فرورفتگی به دلایل مختلفی می باشد. در برخی موارد ، خصوصیات ژنتیکی باعث این مشکل می شود که بسیار نادر است. در شایع ترین موارد افراد بعد از عمل جراحی بینی دچار فرورفتگی در ناحیه پره های بینی می شوند. این مشکل علاوه بر اینکه زیبایی فرد را به چالش می کشد در تنفس فرد هم مشکلاتی پدید می آورد. جهت درمان این اختلال، می توان از روشهایی جهت درمان استفاده کرد که از آن جمله جراحی ثانویه فرورفتگی پره های بینی است. در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی جراحی ثانویه برای درمان فرو رفتگی پره های بینی خواهیم پرداخت.

در مورد فرورفتگی پره های بینی ، فرورفتگی پره های بینی می تواند به صورت اولیه و یا مادرزادی و یا به دنبال جراحی بینی اتفاق بیفتد. آنچه که باعث می شود پره های بینی در جای خود محکم بمانند، در درجه اول غضروفهای پایینی بینی هستند. اگر به صورت مادرزادی و یا به دنبال جراحی این غضروفها ضعیف باشند یا ضعیف بشوند. (مثلا در جراحی خیلی برداشته شود) این فرورفتگی ها ایجاد می شود.

این مطلب را نیز مطالعه کنید : حداکثر سن مناسب عمل بینی چقدر است؟

این فرورفتگی های بینی می تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی و همچنین اشکالات ظاهری در فرد شود. به همین دلیل نیاز به اصلاح این مشکلات وجود دارد. اصلاح این ایرادات با تقویت ساختمان بینی و غضروف ها با استفاده از غضروفهایی که از خود بیمار برداشته می شود، میسر خواهد بود.

در این روش غضروفهایی همچون یک پل به ساختمان بینی اضافه میشود، تا این فرو رفتگی ها برطرف شود. در برخی موارد این فرورفتگی ها به نحوی است که نیاز به استفاده از بافتهای نرم دیگری است که این فرو رفتگی ها را بهتر پوشش دهد. و شکل ظاهری بینی را زیباتر کند.

میزان موفقیت جراحی موفقیت آمیز

در اکثریت غریب به اتفاق این جراحی ها بسیار موفقیت آمیز است و نتایج خوبی در پی دارد. گاهی ممکن است کجی و انحراف بینی موجب ضعف در یک طرف بینی بشود. که این امر با برطرف کردن کجی و انحراف بینی و تقویت پره های بینی اصلاح خواهد شد.

بهتر است برای جراحی بینی ثانویه و ترمیم عمل بینی خیلی عجله نداشته باشید. گرچه طبیعی است که فرد هنگامی که عمل می کند دلش میخواهد تمام مشکلات به صورت یکجا برطرف شود، اما در این مورد بخصوص صبر کردن برای شما بهتر است چراکه در موارد بسیاری دیده می شود که مشکلات شما بخاطر تورم پس از عمل بوده و بعد از مدتی از بین خواهد رفت. بنابراین هیچ نیازی به جراحی ثانویه نخواهد بود.

دوران نقاهت بعد از عمل بینی | جراح بینی اصفهان

نکات  قابل توجه قبل از انجام جراحی ثانویه فرورفتگی بینی
  1. خواسته های معقول و قابل اجرا از جراحی داشته باشید.
  2. اطلاع از پیچیدگی های جراحی رینوپلاستی در هر عمل جراحی
  3. قبل از جراحی از سلامت بینی مطمئن شوید و داشتن شرایط انجام جراحی را با مشورت پزشک خود جویا شوید.
  4. وجود آسیب یا زخم در درون بینی مانعی برای جراحی است قبل از انجام عمل جراحی نسبت به درمان آن اقدام کنید.
  5. یک سال از انجام آخرین عمل جراحی گذشته باشد.
  6. در صورت عدم رضایت از جراحی اولیه انتظار فوری جهت رفع مشکل نداشته باشید.

نشانه های  عمل بینی ناموفق که به عمل ترمیمی نیاز دارد

از ظاهر بینی خود رضایت ندارید

رینوپلاستی تفاوت عمده‌ای با سایر انواع جراحی زیبایی دارد از این جهت که می‌تواند زمان زیادی طول بکشد تا نتایج نهایی خود ظاهر شود. جراحان پلاستیک توصیه می‌کنند که حداقل یک سال صبر کنید تا به بینی خود اجازه “قرار گرفتن” در شکل نهایی خود را بدهید. اگر بعد از این دوره انتظار باز هم از ظاهر خود ناراضی بودید دیگر وقت آن رسیده که یک نوبت ویزیت جدید برای صحبت درباره رینوپلاستی ثانویه تنظیم کنید. به دنبال جراح پلاستیکی باشید که تجربه فراوانی در انجام رینوپلاستی ثانویه (ترمیمی) داشته، زیرا این جراحی می‌تواند یکی از پیچیده‌ترین جراحی‌ها باشد. حتماً در نظر داشته باشید که با خود تصویر بینی مطلوب خود را به همراه ببرید.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

دچار مشکلات تنفسی شده‌اید

حتی اگر از لحاظ زیبایی نتایج نهایی عمل بینی مشکلی نداشته باشد، در صورتی که مشکلات تنفسی داشته باشید احتمالاً به رینوپلاستی ثانویه (ترمیمی) نیاز خواهید داشت. بیشتر مشکلات تنفسی پس از رینوپلاستی به این دلایل رخ می‌دهد:

  • عارضه تشخیص داده نشده و درمان نشده‌ای که از پیش از جراحی در بینی وجود داشته همچون انحراف بینی یا بیماری مخاطی و برداشتن بیش از حد غضروف که منجر به کاهش فزاینده ورودی بینی می‌شود.
  • فارغ از دلیل مشکل تنفسی شما باید به دنبال حل این مشکل باشید. عدم درمان این مشکل می‌تواند کیفیت خواب شما را مختل و توانایی شما برای انجام تمرینات ورزشی را محدود کرده و کیفیت کلی زندگی شما را پایین بیاورد.
ترومای فیزیکی به بینی خود وارد کرده‌اید

گاهی اوقات، رینوپلاستی ثانویه انجام نمی‌شود زیرا عوارضی ایجاد شده یا جراح اصلی نتوانسته به نتایج مطلوب دست یابد؛ با این حال برخی بیماران به این دلیل دنبال رینوپلاستی ترمیمی هستند که بینی خود را پس از جراحی مصدوم کرده‌اند. پس از جراحی، ساختارها و بافت‌های بینی بسیار ظریف خواهد بود و مستعد جراحت، مخصوصاً در یک الی دو سال اول. اگر در زمین فوتبال ضربه‌ای را متحمل شوید، یا از تصادف ماشین جان سالم به در ببرید یا روی یک زمین لغزنده سر بخورید احتمالاً بینی‌تان باید جور آن را بکشد.


مطالب پیشنهادی:

عوامل غیر جراحی در افتادگی نوک بینی بعد از عمل

نحوه انجام فعالیت های روزانه بعد از عمل بینی

بررسی تفاوت جراحی بینی به روش باز و بسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *