بررسی روش های پشیگیری و درمان داغی گوش
در این مقاله سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان، روش های پشیگیری و درمان داغی گوش را مورد بررسی قرار می دهیم. با توجه به علت داغی گوش چپ و راست یا هر دو، ممکن است راههایی برای کاهش احتمال ابتلا به قرمزی گوش وجود داشته باشد که به شرح زیر هستند:
- استفاده از کرم ضدآفتاب و محافظت از گوش با کلاه میتواند از قرمزی گوش ناشی از آفتاب سوختگی جلوگیری کند.
- شستن مکرر دستها ممکن است احتمال عفونتهای پوستی که منجر به قرمزی گوش میشود را کاهش دهد.
- اجتناب از هرگونه دلمه یا سوراخ کردن، تمیز کردن و پوشاندن هرگونه زخم باز روی گوش و مرطوب کردن پوست خشک نیز میتواند به جلوگیری از عفونت کمک کند.
- در برخی موارد، ممکن است نتوان از قرمزی و داغی گوش در بارداری جلوگیری کرد. برای مثال، تقریباً غیرممکن است که از گرگرفتگی جلوگیری کنید.
همچنین برخی شرایط مانند بیماری زمینهای پلی کندریت عودکننده، قابل پیشگیری نیست.
درمان احساس داغی گوش
دلیل داغ و قرمز شدن گوش در درمان این مشکل، تأثیر بسیاری دارد. در برخی موارد. مانند زمانی که قرمزی گوشها به دلیل برافروختگی و گرگرفتگی است، نیازی به درمان داغی گوش نیست. از آنجایی که درمان داغی و قرمزی گوش به علت آن بستگی دارد. پزشک شما باید قبل از اقدام، وضعیت زمینهای را بررسی کند. در حالی که برخی از علل قرمزی گوش، درمان مشابهی دارند، برخی دیگر در صورت درمان نادرست ممکن است تشدید شوند. بدین ترتیب، درمان داغی گوش شامل موارد زیر میشود:
محصولات بدون نسخه
شما میتوانید آفتاب سوختگیهای خفیف را با محصولات بدون نسخه، مانند لوسیون آلوئه ورا یا ایبوپروفن درمان کنید. گفتنی است که این محصولات را هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری میتوانید از داروخانهها تهیه کنید. همچنین میتوانید از یک حوله خنک و مرطوب روی پوست استفاده کنید. دوش آب سرد هم میتواند به بهبود شما کمک کند. همچنین باید بدن خود را هیدراته نگه دارید. برای دریافت مشاوره در مورد این مشکل می توانید به جراح گوش اصفهان مراجعه کنید.
درمان پزشکی و آنتی بیوتیک
علت داغ شدن گوش راست در برخی شرایط مانند عفونت باکتریایی پوست، معمولاً به درمان پزشکی و آنتی بیوتیک نیاز دارد. در برخی شرایط هم میتوانید به سراغ درمان خانگی داغی گوش بروید مانند استفاده از کمپرس گرم روی گوش آسیب دیده، استفاده از قطره گوش بدون نسخه و مصرف داروهای مسکن.
درمان پلی کندریت عودکننده معمولاً شامل محدود کردن علائم برای جلوگیری از آسیب به غضروف است. کورتیکواستروئیدها و داروهای سیستم ایمنی نیز ممکن است برای کاهش دفعات عود و عوارض تجویز شوند.
صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد جراح گوش اصفهان
داروهای مختلفی برای درمان سندرم گوش قرمز استفاده میشود. اما در حال حاضر هیچ درمان استانداردی وجود ندارد. در برخی موارد ممکن است پزشک، داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) را برای درمان احساس داغی گوش تجویز کند. همچنین میتوانید از ایندومتاسین، پروپرانولول، بیحس کننده موضعی و گاباپنتین استفاده کنید. در برخی شرایط پزشک ممکن است تزریق دارو به عصب بزرگ گوش را برای جلوگیری از درد تجویز کند.
داروی کورتیکواستروئیدی
درمان داغی و قرمزی گوش ناشی از اگزمای سبورئیک اغلب با کرم ضدقارچی درمان میشود که روی پوست استفاده میگردد. اگر علائم متوسط تا شدید باشد، ممکن است یک داروی کورتیکواستروئیدی موضعی تجویز شود. همچنین باید پوست خود را پس از دوش گرفتن، مرطوب کنید.
جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آلرژن ها
درمان اصلی واکنش آلرژیک، جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آلرژن است. به عنوان مثال، اگر به گوشواره نقره حساسیت دارید، آن را استفاده نکنید. واکنشهای آلرژیک خفیف معمولاً با حذف آلرژن برطرف میشوند. اما در برخی موارد، ممکن است لازم باشد به پزشک مراجعه کنید.
گوشم دچار قارچ شده بود که با تجویز دارو مشکلم برطرف شد . پماد که استفاده کردم تمام عارضه هاش از بین رفت
با آرزوی سلامتی برای شما