زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی

بررسی زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی

در مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی زمان بازگشت به انجام کار و فعالیت روزانه بعد از عمل بینی خواهیم پرداخت. پیش از هر چیز باید توجه داشته باشید که دوران نقاهت بعد از عمل بینی و روند بهبودی، در افراد مختلف متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما به طور کلی در هفته دوم و یا بعد از پایان هفته دوم، شما می‌توانید فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرید و یا حتی به سر کار بروید. البته تا ماه دوم، از هرگونه فعالیت ورزشی یا کاری سنگین دارای تحرک شدید، باید خود داری کنید.

مطلب پیشنهادی : دلایل بروز کبودی چشم بعد از جراحی بینی

نکات قابل توجه:

نوع عمل:

هرچه عمل بینی سخت‌تر و پیچیده‌تر باشد، دوران نقاهت طولانی‌تری دارد و شما دیرتر به حالت عادی خود باز خواهید گشت. اگر عمل بینی شما تنها چند اصلاح جزئی در نوک یا سوراخ‌های بینی و یا برداشتن قوز بینی باشد. شما در کمتر از یک هفته می‌توانید به زندگی روزمره خود برگردید.

واکنش بدن:

شرایط بدنی و واکنش بیولوژیک بدن هر فرد به عمل جراحی با دیگری متفاوت خواهد بود. بدن برخی افراد پس از عمل جراحی بینی واکنش شدیدتری از خود نشان می‌دهد و در نتیجه روند بهبودی بیشتر طول خواهد کشید.

حداکثر سن مناسب عمل بینی چقدر است؟ | جراح بینی اصفهان

مراقبت‌های بعد از عمل:

نقش تغذیه، استراحت و رعایت مراقبت‌های بعد از عمل نیز در کوتاه شدن دوران نقاهت، بسیار مهم است. هرچقدر به ترمیم بدن خود بیشتر کمک کنید، زودتر به فعالیت‌های روزمره و سر کار خود بازخواهید گشت.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

فراموش نکنید که در یک هفته اول پس از جراحی بینی و در دوران نقاهت بعد از عمل بینی ممکن است با بی اشتهایی روبرو باشید. از این فرصت برای کاهش وزن خود استفاده نکنید. بدن شما برای بهبودی به مواد مغذی نیاز دارد. پس سعی کنید با تغذیه مناسب، انرژی مورد نیاز خود را به دست بیاورید. تا یک هفته از خوردن غذاهای سفت که نیاز به گاز زدن و جویدن زیاد دارند، خودداری کنید. با نی چیزی ننوشید. همچنین غذاهایی را که تاکنون نخورده‌اید امتحان نکنید.

جراح بینی اصفهان را در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

نکات مراقبتی در دوران نقاهت بعد از عمل بینی

عوارض و خطرات عمل بینی انحرافی

تشخیص علل انواع بینی شکسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *