بررسی علل احساس بوی بد بینی بعد از عمل
بوی بد بینی که معمولا به دلیل عفونت بعد از عمل بینی میباشد. معمولا در دو هفته تا یک ماه اول بعد از انواع جراحی بینی مانند عمل بینی استخوانی میتواند وجود داشته باشد. بوی بد بینی ممکن است موجب بوی بد دهان و تنفس نیز بشود که هم برای خود فرد و هم اطرافیان آزار دهنده است. قصد داریم تا در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی علل احساس بوی بد بینی بعد از عمل بپردازیم.
کم و بیش بوی بد بینی پس از جراحی، نشانه وجود مشکل خاصی نیست و جای نگرانی ندارد. ممکن است بوی بد به دلیل وجود لختههای خون باقی مانده از جراحی، ترشحات معمول درون بینی، نخهای بخیه که پس از جراحی داخل بینی کار گذاشته میشود و مواردی از این دست باشد که با گذر زمان رفع میشود. با این حال اگر وجود بوی بد بینی شما را آزار میدهد، میتوانید با مشورت جراح پلاستیک خود، بینی را ضدعفونی کنید و یا شست و شو دهید.
مطلب پیشنهادی : عوارض و مشکلات شایع در عمل بینی استخوانی
عامل بوی بد بینی هر چیزی که باشد، باید چند نکته را حتما رعایت کرد. نخست مراجعه به جراح پلاستیک خود برای معاینه و بررسی دلیل این بوی بد بعد از جراحی بینی است. تا عامل آن مشخص نشود، نمیتوان بوی بد را رفع کرد. دوم اینکه با مصرف آنتیبیوتیک و همچنین شست و شوی بینی با سرم آب نمک، میتوان بسیاری از عفونتهای ساده را برطرف کرد. در آخر نیز توصیه میشود حتما در مورد بوی بد بینی بعد از جراحی، کمی صبور باشید. در بسیاری از مواقع این بو به مرور رفع میشود.
ایجاد عفونت بینی بعد از عمل
جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی در جهان است. به طوری که سالانه حدود ۲۲۵ هزار عمل بینی در امریکا انجام میشود. جالب است این عدد در ایران حدود ۲۰۰ هزار عمل بینی در سال است و در این زمینه با کشور امریکا در رقابت تنگاتنگ است. با این حال وجود عفونت در بیماران معمولا کمتر از ۴ درصد گزارش شده است اما به این معنی نیست که نباید نگران عفونت بینی بود؛ بلکه باید کاملا جدی گرفته شود.
دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید
پس از عمل جراحی بینی، معمولا خطر بروز عفونت وجود دارد. اگر به توصیههای جراح خود به دقت عمل نکنید، ممکن است درون سوراخ بینی و یا محل بخیهها دچار عفونت شود. این مشکل علاوه بر ایجاد بوی بد، سلامت شما را نیز به خطر میاندازد. همچنین عفونت بینی روند بهبود جای زخم را کند میکند و ممکن است نتایج عمل بینی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
ورود آلودگی مانند آب آلوده به میکروب و همچنین توجه نکردن به بهداشت فردی و پاکیزگی محیط، احتمال بروز عفونت بعد از عمل بینی را افزایش میدهد. همچنین محیطی که جراحی بینی در آن انجام شده و یا وسایلی که در عمل جراحی بینی بهکار گرفته شده، همگی باید کاملا استریل بوده باشند. به همین دلیل همواره توصیه میشود تا برای انجام عملهای جراحی زیبایی به جراح قابل اعتماد (مانند فوق تخصص جراحی پلاستیک) مراجعه کنید و عمل خود را در مراکز درمانی معتبر انجام دهید.
جراح بینی اصفهان را در دکتر آف
مطالعه بیشتر:
راه های دفع عفونت بینی بعد از جراحی