علل و انواع ورم بینی بعد از جراحی

بررسی علل و انواع ورم بینی بعد از جراحی

علاقه‌مندی افراد به زیباتر شدن یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های عمل بینی است. معمولا، افراد با فرم‌های مختلف بینی در جهان وجود دارند. بینی استخوانی و بینی گوشتی رایج‌ترین فرم بینی در انسان‌ها است. افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، معمولا علاقه‌مند به کوچک‌تر کردن بینی و کاهش حجم آن هستند. با مطالعه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان که برای شما گردآوری شده است. به بررسی علل و انواع ورم بینی بعد از جراحی خواهیم پرداخت.

عمل بینی های گوشتی معمولا نیازمند تخصص و تجربه پزشک متخصص است. ورم بینی گوشتی بعد از عمل، اولین عارضه‌ای است که فرد را بعد از جراحی درگیر می‌کند. ورم بینی گوشتی پس از جراحی رینوپلاستی بسیار طبیعی است.

چه اتفاقاتی در جریان جراحی زیبایی بینی رخ می دهد؟

معمولا شناخت ما نسبت به پروسه انجام جراحی‌های زیبایی، از استرس ماجرا می‌کاهد. در جراحی بینی استخوانی و گوشتی، پزشک با بررسی دقیق ساختمان بینی تصمیم به استفاده از تکنیک خاصی از جراحی می‌گیرد.معمولا فردی که برای عمل بینی مراجعه می‌کند، باید انتظاراتی که از جراحی زیبایی دارد را با پزشک متخصص مطرح نماید تا پزشک براساس این انتظارات، نسبت به تکنیک جراحی زیبایی بینی تصمیم بگیرد.

پزشک معمولا با توجه به شرایط فرد، نسبت به انتخاب تکنیک جراحی زیبایی بینی باز یا بسته، اقدام می‌کند. هر یک از این تکنیک‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارد. در عمل بینی گوشتی، پزشک کمی نسبت به بررسی ساختمان بینی و وضعیت پوست بینی حساس‌تر است. ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی بسیار بیشتر از سایر انواع بینی است. به‌ همین دلیل، نتیجه مطلوب از این جراحی زیبایی، نیازمند تجربه و بررسی‌های بیشتر پزشک است.

این مطلب را نیز مطالعه کنید : این داروها را قبل از جراحی بینی مصرف نکنید

علت ورم بینی بعد از عمل

معمولا در تمامی جراحی‌های تهاجمی، بدن واکنش‌های خاص و متفاوتی از خود نشان می‌دهد. تورم ناشی از عمل جراحی بینی نیز، بخش جدانشدنی این جراحی زیبایی است. جراحاتی که در پوست، استخوان و غضروف بینی ایجاد می‌شود تا مدتی پس از جراحی نیز تورم و کبودی در اطراف بینی ایجاد می‌نماید. ورم بینی گوشتی، نسبت به سایر انواع جراحی‌های بینی بیشتر است.

معمولا پزشک، با تجربه و تخصصی که دارد، میزان ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی را تاحدی کاهش می‌دهد. هر چند، بدن هر فرد نسبت به جراحی واکنش‌های خاص خود را دارد و میزان ورم بینی گوشتی بعد از عمل در افراد مختلف متفاوت است.

انواع مختلف ورم بینی بعد از جراحی بینی گوشتی

هنگامی که تحت عمل جراحی بینی گوشتی قرار می‌گیرید، ورم بعد از عمل یک عارضه قابل انتظار است. ممکن است تا ۶ ماه یا یک سال پس از عمل جراحی، تورم بینی شما ادامه یابد. این بدان معنا نیست که بینی شما متورم و بزرگ به نظر می‌رسد. بلکه بافت و غضروف شما هنوز در حال طی کردن مراحل بهبودی و تغییرات لازم هستند و ممکن است هنوز پوست بینی به شکل و فرم نهایی خود نرسیده باشد.

با ترمیم اجزای بینی، تورم شروع به کم شدن می‌کند. از آنجایی که در هفته‌های اول روند ترمیم بینی سریع‌تر است، شما با رعایت مراقبت‌های بعد از عمل به سرعت تورم و کبودی خود را از دست می‌دهید. اما رفته رفته سرعت کاهش تورم کمتر می‌شود و پس از یک تا دو ماه بیش از ۸۰% تورم آن از بین رفته است.

علل و انواع ورم بینی بعد از جراحی | جراح بینی اصفهان

جراحی بینی گوشتی

بینی گوشتی معمولا پهنا و افتادگی بیشتری نسبت به بینی استخوانی دارد. در این نوع بینی، میزان ضخامت پوست روی بینی بسیار بیشتر از سایر انواع بینی است. غضروف پهن و حجیم در بینی گوشتی نیز، نشانه دیگری است که به وضوح دیده می‌شود. معمولا در بینی گوشتی، میزان برجستگی گونه و درشتی چشم‌ها، کاهش می‌یابد و زیبایی بسیاری از عناصر چهره از بین می‌رود.

محدودیت‌های جراحی بینی گوشتی نیز، موضوع مهم دیگری است که در ادامه این مطلب، به بررسی آن می‌پردازیم.

علت زیادبودن ورم بینی گوشتی بعد از جراحی

  • پوست بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن ما انسان‌ها را تشکیل می‌دهد. معمولا، پوست وظیفه محافظت از قسمت‌های مختلف بدن را برعهده دارد.
  • ضخامت و جنس پوست در نواحی مختلف بدن، متفاوت است. میزان ضخامت پوست براساس حساسیت حفاظت از هر ناحیه از بدن، متغیر است.
  • معمولا، ضخامت پوست تعیین‌کننده میزان تورم و سختی عمل در جراحی‌های زیبایی است. هر چه پوست ضخامت بیشتری داشته باشد، میزان خونریزی در اطراف نواحی جراحی‌شده بیشتر است و کبودی و تورم نیز افزایش می‌یابد و بهبودی آن نیز، کندتر است.
  • ترمیم محل زخم و اسکار پوستی ناشی از عمل بینی های گوشتی نیز، موجب طولانی‌تر شدن زمان بهبودی و همچنین، افزایش ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی است.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

عوامل تعیین کننده میزان ورم بینی گوشتی بعد از جراحی

سه عامل مهم در تعیین میزان ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی وجود دارد. نوع پوست، تخصص و تجربه جراح و نوع واکنش بدن افراد به جراحی تهاجمی، سه عامل مهم در میزان ورم بینی گوشتی بعد از عمل است. فرادی که تحت عمل جراحی زیبایی بینی قرار می‌گیرند، معمولا بعد از گذشت چند روز از عمل جراحی، به مرور شاهد کاهش تورم و کبودی ناشی از عمل جراحی هستند؛ اما اصلی ترین علت ایجاد

بروز تورم وافزایش آن

معمولا اولین و اصلی‌ترین عامل تورم بعد از عمل بینی های گوشتی، واکنش بدن افراد به عمل است. شاید پزشک باتجربه،‌ بدون افزایش آسیب به بافت‌های مجاور بینی اقدام به عمل بینی کند، اما بعد از انجام جراحی، شاهد تورم زیادی در بینی و اطراف آن باشد.

در چنین شرایطی، معمولا بدن فرد واکنش اصلی را به جراحی می‌دهد و تخصص و تجربه پزشک کمکی به کاهش ورم بعد از جراحی بینی های گوشتی نمی‌کند. در برخی مواقع نیز، پزشک با دقت و تجربه در جراحی بینی گوشتی، کم‌ترین جراحت را در زمان جراحی ایجاد می‌کند و همین موضوع، موجب کاهش ورم بعد از جراحی بینی می‌شود. همین عوامل معمولا تعیین‌کننده میزان ورم بینی گوشتی بعد از جراحی رینوپلاستی است.

 


مطالب پیشنهادی:

دلایل آبریزش بینی بعد از جراحی بینی چیست؟

علل ترشحات بینی و عوارض جانبی جراحی بینی

روش های کاهش عوارض رینوپلاستی در 40 سالگی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *