روش های درمان پف پلک

بررسی روش های درمان پف پلک

روش های مختلفی برای درمان ورم پلک ها استفاده می شود. برخی از این روش ها را می توان در خانه انجام داد. در حالی که برخی از روش ها باید تحت نظر پزشک و در مرکز درمانی انجام شود. در این مطلب سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان، روش های درمان پف پلک را مورد بررسی قرار می دهیم.

استعمال کرم های مخصوص

کرم های زیادی تولید شده اند که برای درمان ورم پلک استفاده می شود. وقتی قصد انتخاب یکی از این کرم ها را دارید، کرمی را انتخاب کنید که حاوی موادی از جمله رتینول، تتراپپتید، کافئین، سلول های بنیادینی که از سیب گرفته شده و سایر ترکیب هایی از این قبیل عناصر و مواد را داشته باشد. این قبیل کرم ها باعث استحکام ساختار و بافت پوست اطراف چشم و نیز تقویت آن ها می شود که نتیجه آن برطرف شدن افتادگی و شلی پوست پلک و دور چشم هاست. البته با این حال چنین محصولاتی از قبیل کرم ها و ژل ها تاثیر آنچنانی روی پوست نداشته و تغییر قابل توجهی را پدید نمی آورد. نتایج جزئی آن ها هم کوتاه مدت بوده و ماندگاری زیادی ندارد.

تزریق ژل و چربی برای درمان پف پلک

ورم پلک ها در موارد بسیاری ممکن است ناشی از کم شدن حجم قسمت های زیر پلک پایین باشد. امروزه با کمک روش هایی همانند تزریق ژل و چربی امکان جبران حجم از دست رفته زیر چشم ها و برطرف شدن ورم آن ها وجود دارد. تزریق ژل های هیالورونیک اسید همانند رستیلین و ژوودرم که به طور معمول برای چنین کاری استفاده می شود، باعث می شود ظاهر فرد کاملا طبیعی شده و نتایج آن هم ماندگاری نسبتا بالایی دارد. تاثیر این ژل ها به گونه ای است که موجب جذب رطوبت و نگاه داشتن آن می شود. همچنین یک پد بافتی را در قسمت ورم کرده پلک شکل می دهد. این پد بافتی سبب حجم دهی به قسمت ورم کرده و حفظ رطوبت آن می شود. علاوه بر این ها تزریق ژل سبب کلاژن سازی در پوست می شود.

عوامل ایجاد پف در پلک‌ ها | جراح بینی اصفهان | دکتر علی علوی راد

استفاده از امواج رادیوفرکوئنسی

یکی دیگر از روش های درمان پف پلک، استفاده از امواج رادیوفرکوئنسی است. تابش چنین امواجی باعث گرم شدن بافت زیرین پوست می شود. چنین کاری موجب کمک به پوست برای کلاژن سازی می شود. نتیجه آن هم تقویت و استحکام بافت زیرین پوست شده که برطرف شدن شلی و افتادگی پوست به دنبال دارد. با انسجام و کشیدگی پوست اطراف چشم، ورم پلک و قسمت های زیر چشم رفع می شود.

مزوتراپی

در صورت تجمع چربی های زائد در قسمت های زیر چشم، امکان از بین بردن این چربی ها با روش مزوتراپی وجود دارد. در این روش که به شکل غیر جراحی انجام می شود، در هر دو هفته یک بار، تعدادی تزریقات در اندازه میکرو در ناحیه تجمع چربی ها انجام می شود. مواد فعالی که در محلول مزوتراپی وجود دارد، باعث می شود چربی ها حل شده و افزایش گردش خون در ناحیه مورد نظر نتیجه دهد. برای دستیابی به نتایج مطلوب به طور معمول لازم است یک دوره درمانی 2 تا 4 جلسه ای هر دو هفته یک بار انجام شود. پس از انجام هر جلسه درمان، امکان بروز تورم خفیف تا 24 ساعت در ناحیه عمل شده وجود دارد.

صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد جراح پلک اصفهان و متخصص بلفاروپلاستی

لیزر در درمان پف پلک

درمان با لیزر روشی کم تهاجمی به شمار می رود که برای لیفت پوست چهره و کشیدگی آن استفاده می شود. از این طریق باعث رفع ورم پلک هم می شود. این روش بدن را تحریک می کند تا کلاژن بیشتری تولید کند. کلاژن هم سبب می شود پوست سفت شده و انسجام یاید. وجود این ماده در پوست پلک ها و زیر چشم، زیبایی، سلامت و طراوت آن را پدید می آورد. درمان با لیزر ممکن است در برخی بیماران در یک جلسه نتیجه مفیدی داشته باشد؛ اما در برخی دیگر امکان دارد چند جلسه درمانی نیاز باشد.

جراحی زیبایی پلک (بلفاروپلاستی)

جراحی زیبایی پلک یا همان بلفاروپلاستی روشی است که باعث رفع مشکل “پف پلک” و افتادگی پوست آن شده و حالت خسته آن را از بین می برد. از این لحاظ جوانسازی پوست اطراف چشم و ظاهر چشم ها را نتیجه می دهد. این روش به این صورت انجام می شود که پزشک جراح اقدام به ایجاد برش هایی در پوست پلک ها کرده و پوست، چربی ها و بافت عضلانی زائد را از پلک فوقانی و زیرین برمی دارد. سپس محل برش ها را بخیه می زند.

جراح پلک اصفهان و متخصص بلفاروپلاستی در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

علل نیاز به ترمیم مجدد جراحی پلک

عوامل ایجاد پف در پلک‌ ها

مراحل عمل بلفاروپلاستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *