بررسی جراحی بزرگ کردن بینی
در بین جراحی های بینی که در بین عموم مردم رایج می باشد و به منظور کوچک کردم بینی ، گاهی افراد تمایل به افزایش فرم بینی خود دارند . به همین علت برای بسیاری از مردم سوال ایجاد می شود که آیا جراحی بزرگ کردن بینی امکان پذیر است؟. در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به مطالعه بیشتر در مورد جراحی بزرگ کردن بینی خواهیم پرداخت.
بیشتر افرادی که تمایل به انجام جراحی بزرگ کردن بینی دارند، افرادی هستند که بینی های آن ها به صورت مادرزادی بینی های کوچک دارند یا اینکه در اثر جراحی بینی نادرست بینی آن ها بسیار کوچک شده و سبب شده تا آناتومی و ظاهر صورت آن ها برهم ریخته باشد . لذا این افراد می توانند با مراجعه به جراح و متخصص گوش و حلق و بینی اقدام به جراحی بزرگ کردن بینی خود نمایند .با استفاده از پیوند استخوان و پیوند غضروف فرم بینی را تصیح نموده و حالت آن را تغییر می دهند.
این مطلب را نیز مطالعه کنید : مزایای عمل زیبایی اصلاح نوک بینی تیز
نحوه جراحی بزرگ کردن بینی
در جراحی بزرگ کردن بینی باید یک چارچوب کلی در قسمت زیرین پوست قرار گرفته شود. تا جراح بینی بتواند تمام برجستگی های مورد نظر را اعمال کند . در طی جراحی پل بینی صاف شده و برجستگی بینی به حال متعادل تبدیل می شود . برای اعمال این جراحی به طور معمول از یک شکاف در پوست دیواره بینی و یا بخش داخلی سوراخ بینی استفاده می شود .
اگر نیاز به پیوند استخوان باشد می توان از دنده ها ، استخوان پشت آرنج ، سطح بیرونی جمجمه ، ستیغ ران و … استفاده نمود . پیوند استخوان از این نواحی هیچ گونه مشکلی را برای ساختار استخوانی ایجاد نمی کند .
اگر نیاز به استفاده از غضرف باشد ، جراح بینی از گوش ها و یا غضروف های اضافه در خود بینی برای این کار استفاده می کند .
چند نکته بعد از جراحی بینی افزایشی
بعد از جراحی بینی ممکن است کبودی و تورم در اطراف بینی ایجاد شود. که در مدت دو الی سه هفته تمام مشکلات برطرف می شود . به منظور کاهش تورم بهتر در هنگام استراحت سر خود را بالاتر از بدن قرار دهید . نمک و ادویه مصرفی در بین غذاها باید کاهش پیدا کند . استفاده از کمپرس سرد نیز به منظور کاهش تورم کمک می کند.
عوارض جراحی بزرگ کردن بینی
این جراحی نیز مانند سایر عمل های جراحی بینی با استفاده از بی حسی موضعی و یا بیهوشی انجام می شود . تورم و کبودی جز عوارض موقت جراحی بینی می باشد که این عارضه ها طبیعی است و جایی هیچ گونه نگرانی نیست و با نکات ذکر شده می توان به کاهش این عوارض پرداخت . به منظور پیشگیری از عفونت احتمالی در جراحی بینی ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک داشته باشید .
باید توجه داشته باشید که برای داشتن نتیجه جراحی بینی خوب حتما به یک جراح با تجربه و ماهر مراجعه نمایید تا عوارض ناشی از جراحی بینی به شدت کاهش یابد .
منابع غضروف برای پیوند به بینی
غضروف مصنوعی
غضروف مصنوعی ماندگاری خوبی دارد، اما ممكن است در درازمدت دچار عفونت شود و از پوست فرد بيرون بزند که در اين صورت عوارض ناهنجار و ناگواری را در پی خواهد داشت. و در ظاهر بینی و کارایی آن اختلال ایجاد خواهد کرد. بنابراین بهتر است برای پیوند غضروف بینی از غضروف مصنوعی استفاده نشود.
غضروف هوموگرافت
غضروف افرادی است كه در اثر عوامل مختلف، حيات خود را از دست داده اند. قسمت غضروف بدن اين افراد را پس از اشعه دادن و ضدعفونی کردن، در بدن افراد ديگر استفاده می كنند. غضروف هوموگرافت احتمال عفونت بسيار كمتری دارد، اما در طی ده سال جذب می شود و از بين می رود و بينی دوباره به حالت قبلی برمی گردد. همچنین این خطر وجود دارد که بسياری از بيماری هایی كه اكنون شناخته شده نيستند توسط اين غضروف ها به فرد منتقل شوند. به این دلایل استفاده از غضروف هوموگرافت هم خیلی مورد تأييد جراحان بینی نمی باشد .
دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید
غضروف اُتوگرافت
بهترین منبع غضروف برای پیوند غضروف بینی، غضروف خود فرد است. كه معمولاً از پشت گوش و يا دنده فرد برداشته می شود و هیچگونه عارضه ای برای فرد ایجاد نمی شود. بهترین انتخاب اتوگرافت غضروف های پشت گوش فرد است. زیرا در ظاهر گوش تغییری ایجاد نمی شود و بر سیستم شنوایی او نیز هیچ اختلالی وارد نمی شود. تنها مشكل این است که گوش مقدار زیادی غضروف به جراح نمی دهد و اگر بينی فرد بيش از حد كوچك شده باشد يا دريچه های بينی خيلی تنگ شده باشند. غضروف كافی برای بازسازی بينی نمی توان از گوش گرفت.
بهترین منبع اتوگرافت غضروف دنده فرد است. غضروف دنده مقدار زيادی غضروف در اختيار جراح قرار می دهد و تنها مشکلی که ایجاد می شود، يك جای بخيه حدود سه تا چهار سانتی زير سينه فرد باقی می ماند.
مطالب پیشنهادی:
حداکثر سن مناسب عمل بینی چقدر است؟
نحوه انجام فعالیت های روزانه بعد از عمل بینی