روش های کاهش کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی

بررسی روش های کاهش کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی

اگر برای جراحی زیبایی بینی آماده می‌شوید. در این مطلب از سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان روش های کاهش کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی را مورد بررسی قرار میدهیم.

انجام دقیق دستورالعمل‌های ریکاوری

معمولاً جهت جلوگیری از ورم چشم بعد از عمل بینی و کاهش کبودی، دستورالعمل‌هایی در اختیار افراد قرار می‌گیرد. سعی کنید موارد مطرح شده را به‌درستی انجام دهید و هر زمان که در موضوعی شک داشتید، حتماً آن را با پزشک جراح خود در میان بگذارید.

پرهیز از مصرف خودسرانه‌ی دارو‌ها

از مصرف داروهای رقیق کننده خون (مانند آسپرین یا ایبوپروفن) قبل از عمل جراحی و در حین بهبودی، خودداری کنید. اگر پزشک برای شما داروی رقیق کننده تجویز کرد، حتماً باید گوش به‌زنگ باشید و به‌محض تشدید کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی، با پزشک خود مشورت کنید.

مشورت با پزشک قبل از مصرف مکمل‌

برخی از مکمل ها و داروهای گیاهی می‌توانند خونریزی را افزایش داده و خون را رقیق کنند. در مورد مکمل‌ها، دارو‌ها یا محصولات گیاهی حتماً با پزشک خود صحبت کنید.

استفاده از کمپرس یخ

استفاده از کمپرس یخ در روز‌های اول می‌تواند در کاهش کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی موثر باشد. برای این منظور کافی است چند بار در روز کمپرس یخ را روی گونه‌های خود قرار دهید.

کنترل چربی پوست بعد از عمل بینی | جراح بینی اصفهان

بالا نگهداشتن سر

در اکثر مواقع بالا نگه داشتن سر می‌تواند تورم جراحی بینی را کاهش دهد. بالا نگه داشتن سر به‌ویژه در بهبود ورم چشم بعد عمل بینی ترمیمی می‌تواند بسیار موثر باشد.

خوابیدن به اندازه‌ی کافی

در مورد روند بهبودی پس از جراحی، خواب یکی از راه‌کار‌هایی است که معمولاً دست کم گرفته می‌شود. اگرچه خوابیدن در روزهای اول ممکن است به دلیل درد و گرفتگی بینی، دشوار باشد، اما خواب ۷ تا ۸ ساعته در هر شب به بدن انرژی می‌دهد و روند بهبود را تسریع می‌بخشد.

نوشیدن کافی آب

یکی از بهترین راه ها برای مقابله با تورم، نوشیدن آب به میزان کافی است. هر چه بیشتر آب بنوشید، احتمال احتباس آب کم‌تر می‌شود. هیدراتاسیون هم‌چنین باعث گردش بهتر خون می‌شود که در بهبود سریع‌تر نقش دارد.

عدم مصرف دخانیات

برای بهبود کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی تا چند هفته قبل و بعد از جراحی، از کشیدن سیگار خودداری کنید.

استفاده از لنز به‌جای عینک

زدن عینک یا هر چیز دیگری بعد از عمل که فشار روی بینی ایجاد کند، می‌تواند باعث ایجاد فرورفتگی شود. در موارد شدید‌تر حتی می‌تواند استخوان‌ها و غضروف را جابه‌جا کند. عینک می‌تواند کبودی و ورم را نیز تشدید کند. یک روش برای جلوگیری از این اتفاق، شروع به استفاده از لنز‌های تماسی است.

داشتن صبر

بهترین توصیه‌ی ما شاید این باشد که برای مقابله با کبودی و ورم چشم بعد عمل بینی، صبور باشید. تورم اگرچه آزاردهنده است اما اغلب در عرض چند هفته برطرف می‌شود. پس از جراحی به بدن خود زمان دهید تا بهبود یابد. اگر بعد از جراحی بینی از شکل بینی خود راضی نیستید، باید کمی صبور باشید. معمولاً بسیاری از بیماران به محض رفع کامل تورم، ظاهر بینی خود را دوست خواهند داشت.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

ورم بعد از جراحی یک فرآیند طبیعی است، معمولاً نمی‌توان آن را بسیار سریع از بین برد و بهتر است کمی صبور باشید. برای کاهش کبودی نیز باید به دستورالعمل‌های بعد از عمل (مانند عدم استعمال سیگار یا توجه به رژیم تغذیه‌ای) توجه کنید. اگرچه فرآیند بهبود معمولاً کمی زمان‌بر است اما هر بدن با بدن دیگر فرق دارد و نمی‌توان یک نسخه‌ی واحد را برای همه‌ی افراد پیچید.

استفاده از آمپول حاوی کورتیکواستروئید

برخی از پزشکان از این آمپول‌ها برای بهبود سریع‌تر تورم بهره می‌گیرند اما بهتر است روند کاهش تورم را به گذشت زمان بسپارید و کمی صبور باشید. آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید ممکن است موجب نازک شدن و برق شدن پوست بینی شوند.

جراح بینی اصفهان در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

درمان علل خارش بینی بعد از جراحی

دلایل چرب شدن پوست بینی بعد از جراحی

درمان و رفع پل بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *