بررسی زمان مناسب جراحی ترمیمی بینی
واقعیتی که وجود دارد این است که فاصله زمانی بین جراحی اولیه بینی و جراحی ترمیمی حداقل یکسال است. دلایل مختلفی باعث می شود که این فاصله زمانی رعایت شود. در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان زمان مناسب جراحی ترمیمی بینی را مورد بررسی قرار می دهیم.
اولین دلیل و مهم ترین دلیل این است که در این مدت هنوز بینی ترمیم کامل پیدا نکرده است و پوست بینی روی استخوان جوش نخورده است. بنابراین بینی در اثر برش های جدید احتمال آسیب پذیری بیشتری دارد. بنابراین باید این دوره بهبودی به طور کامل طی شود تا هیچ عارضه خطرناکی در پی برش های جدید و مجدد اتفاق نیفتد.
محل برش هایی که در طی جراحی اولیه در بخش های مختلف بینی ایجاد شده اند به مدت یک سال طول می کشند که بهبود پیدا کنند و پوست بینی به بخش های زیرین خود جوش بخورد. بنابراین در این مدت زمان باید صبوری کنید زیرا انجام مجدد برش ها می تواند زمینه ساز بروز انواع مشکلات در ناحیه بینی شود.
صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان
دومین دلیل این است که گاها افراد حساسیت های زیادی روی بینی دارند از این رو پزشک توصیه می کند که این مدت زمان طی شود و تورم بینی به طور کامل از بین برود. در نهایت زمانی که نتیجه نهایی جراحی بینی آشکار شد در آن صورت فرد می تواند برای انجام یا عدم انجام جراحی ترمیمی تصمیم بگیرد. بنابراین به این دلایل افراد باید حداقل یکسال صبر کنند.
علل انجام جراحی ترمیمی بینی
مهم ترین علت هایی که باعث می شود افراد برای جراحی بینی ثانویه یا جراحی ترمیمی بینی اقدام کنند موارد زیر است:
بزرگ بودن سایز بینی:
در مواردی که در طی جراحی اولیه سایر بینی به اندازه کافی کوچک نشده باشد برای بهبود سایز و فرم کلی بینی جراحی ترمیمی انجام می شود.
باقی ماندن قوز روی بینی:
قوز روی بینی در طی جراحی اولیه بینی به طور کامل برداشته می شود اما در مواردی که بخشی از قوز روی بینی باقی مانده باشد انجام جراحی ثانویه بینی ضروری می شود.
بروز مشکلات تنفسی و اختلال در روند طبیعی عملکرد بینی:
در مواردی که تکنیک های جراحی بینی به درستی انجام نشده باشد افراد با مشکلاتی تنفسی روبرو می شوند و در هنگام خواب های شبانه خرخر می کنند. بنابراین در این موارد لازم است که افراد تحت جراحی ترمیمی بینی قرار گیرند تا عملکرد بینی به حالت طبیعی بازگردد.
- عدم تقارن بین لوله های بینی
- افتادگی نوک بینی
- به وجود آمدن انحراف بینی