پریود بودن هنگام عمل بینی؛ تاثیرات و نکات کلیدی

پریود بودن هنگام عمل بینی

یکی از سوالات متداولی است که اکثر خانم‌ها پیش از جراحی مطرح می‌نمایند. دوره‌ی پریود در هر فردی متفاوت است. این دوره در برخی خانم‌ها بدون ایجاد هیچ گونه عارضه‌ی آزار دهنده به پایان می‌رسد، اما برخی دیگر ممکن است عوارض شدید و ناراحت کننده‌ای را در طی این دوره تحمل نمایند.

هر فردی وضعیت بدن خود را در طی دوران پریود بهتر می‌شناسد، با در نظر داشتن این موضوع و سایر عوامل، در نهایت جراح تصمیم می‌گیرد که آیا می‌توانید در طی دوران پریود جراحی داشته باشید یا خیر. در ادامه‌ی این مقاله به توضیحاتی پیرامون این موضوع می‌پردازیم.

پریود بودن هنگام عمل بینی ممکن است؟

جراحی زیبایی بینی یک عمل انتخابی است یعنی شما می‌توانید زمان انجام ان را خودتان انتخاب کنید. از نظر تئوری پریود بودن هنگام عمل بینی امکان پذیر است و در منابع متعدد ممکن است به این نکته اشاره شده باشد که انجام جراحی در این دوره هیچ گونه مشکلی ندارد، اما بیشتر متخصصین توصیه می‌نمایند انجام جراحی‌های زیبایی و انتخابی مانند جراحی بینی بهتر است در طی دوره‌ی پریود صورت نگیرد.

پریود بودن هنگام عمل بینی؛ تاثیرات و نکات کلیدی|بهترین جراح پلاستیک اصفهان| بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک اصفهان|بهترین متخصص جراحی پلاستیک| بهترین متخصص جراحی پلاستیک در اصفهان|بهترین متخصص زیبای|جراح بینی اصفهان|جراح پلاستیک اصفهان|دکتر علی علوی راد|فوق تخصص جراحی پلاستیک اصفهان|متخصص جراح زیبایی بینی اصفهان

عضویت در صفحه اینستاگرام دکتر علی علوی راد

آیا پریود بودن هنگام عمل بینی در نتیجه جراحی تاثیری دارد؟

بله، بر اساس تحقیقات انجام شده، تغییرات هورمونی که در طی دوران قاعدگی ایجاد می‌شود می‌تواند در توانایی بدن برای بهبود زخم‌ها تاثیر بگذارد. نتایج برخی مطالعات انجام شده در این زمینه نشان می‌دهد که جراحی در طول دوره‌ی پریود باعث می‌شود بهبود زخم با کندی انجام شود و اسکارهایی در محل جراحی باقی بماند.

آیا پریودی در عمل بینی دوره نقاهت عمل را طولانی‌تر می‌کند؟

در غالب موارد بله، برخی از عوارض قاعدگی مانند نفخ، اسهال و یبوست مشابه عوارض پس از بیهوشی است. پریود بودن هنگام عمل بینی باعث واکنش تجمعی بدن نسبت به عوارض بیهوشی و علائم دوره‌ی قاعدگی می‌شود. درنتیجه، طول دوره‌‌ی نقاهت طولانی‌تر شده و مدت زمان بیشتری جهت بهبودی و از بین رفتن عوارض نیاز است.

عادت ماهانه حین عمل بینی

همان طور که پیشتر اشاره کردیم، افراد مختلف عوارض خفیف تا شدیدی را در طی دوران پریود تجربه می‌نمایند. بنابراین پاسخ به این سوال برای تمام افراد یکسان نیست. طول دوره‌ی نقاهت پس از عمل بینی در افرادی که عوارض و علائم شدیدی را حین دوره‌ی پریود تجربه نمی‌کنند معمولاُ مشابه سایر افراد خواهند بود.

تاثیرات پریود بودن هنگام عمل بینی چیست؟

پریودی در عمل بینی ممکن است منجر به اثرات مختلفی در فرد شود که در ادامه به تعدادی از آنها می‌پردازیم:

  • خطر تشکیل لخته‌ی خون یا هماتوم
  • طولانی شدن دوران نقاهت
  • کاهش سرعت التیام زخم‌ها
  • افزایش احتمال تشکیل اسکارهای پس از جراحی

پریود بودن هنگام عمل بینی برای چه افرادی ممکن است مضر باشد؟

برخی از خانم‌ها در طی دوره‌ی پریود با دردهایی مانند کمردرد، گرفتگی عضلات، درد در ناحیه شکم و سایر نقاط مواجه هستند. میزان و شدت درد در افراد مختلف، متفاوت است. تعدادی از خانم‌ها بدون مصرف داروهای مسکن نمی‌توانند این دردها را تحمل نمایند. مصرف داروهای مسکن موجب بی‌حالی، خستگی و سایر عوارض می‌شود و ممکن است شرایطی خطرناکی را برای بیمار ایجاد نماید.

به این گروه از افراد توصیه می‌شود جراحی بینی خود را به صورتی برنامه ریزی نمایند که با دوره‌ی پریود آنها تداخل نداشته باشد. در صورتی که هرگونه داروی مسکن از 48 ساعت پیش از جراحی مصرف نموده‌اید به پزشک خود اطلاع بدهید.
تاثیرات پریود بودن هنگام عمل بینی

پریود بودن هنگام عمل بینی؛ تاثیرات و نکات کلیدی|بهترین جراح پلاستیک اصفهان| بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک اصفهان|بهترین متخصص جراحی پلاستیک| بهترین متخصص جراحی پلاستیک در اصفهان|بهترین متخصص زیبای|جراح بینی اصفهان|جراح پلاستیک اصفهان|دکتر علی علوی راد|فوق تخصص جراحی پلاستیک اصفهان|متخصص جراح زیبایی بینی اصفهان
نکات مهم پریود بودن در هنگام عمل بینی

در این دوران نکات مهمی است که اگر در نظر بگیرید، می‌توانید تایم خوبی را حین جراحی بگذرانید:

✔️ اگر در هنگام جراحی بینی، پریود هستید، پیش از جراحی به کادر پرستاری اطلاع دهید تا در هنگام جراحی و پس از انتقال به اتاق ریکاوری، به درستی از شما مراقبت نمایند.

✔️ در روز جراحی بهتر است از پد بهداشتی به جای تامپون استفاده کنید. استفاده از تامپون احتمال بروز عفونت را افزایش می‌دهد.

✔️ اگر از داروی خاصی جهت کاهش دردهای دوره‌ی پریود استفاده کرده‌اید این موضوع را به کادر پرستاری و پزشک خود اطلاع دهید.

نتیجه‌گیری

مطالعاتی که در زمینه‌ی تاثیر پریود بودن در هنگام عمل بینی انجام شده است نتایج ضد و نقیضی را ارائه می‌نماید. در برخی از تحقیقات بیان شده است که بهتر است جراحی های انتخابی مانند جراحی بینی در خارج از دوره‌ی پریود انجام شود و برخ از مطالعات ارتباطی بین پریود بودن بر نتیجه‌ی جراحی بینی یافت نکرده‌اند. با این وجود توصیه می‌شود با توجه به عوارضی که در طی دوره‌ی پریود تجربه می‌نمائید و با در نظر داشتن نظر پزشک در مورد جراحی بینی هنگام پریود بودن تصمیم گیری نمائید.

سوالات متداول پریود بودن هنگام عمل بینی

◀️ آیا قاعدگی در هنگام عمل بینی منع جراحی دارد؟

خیر. تا زمانی که شما احساس راحتی داشته باشید می‌توانید جراحی بینی را در طی دوره‌ی پریود انجام دهید اما توصیه می‌شود حتماُ پیش از جراحی این موضوع را به جراح و کادر پرستاری اطلاع دهید.

◀️ آیا عادت ماهانه در جراحی بینی بر روی زمان انجام عمل تاثیری دارد؟

توصیه می‌شود زمان جراحی بینی را طوری برنامه ریزی نمائيد که در طول دوره‌ی پریود شما قرار نداشته باشد. به صورت ایده آل بهتر است حتی زمان جراحی بینی با دوره‌ی اتمام قاعدگی و یا دوره‌ی شروع قاعدگی حداقل 3 روز فاصله داشته باشد.
بر اساس نتایج برخی مطالعات میزان خونریزی در حین دوره‌ی تخمک گذاری به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن اتفاق می‌افتد بیشتر است. بنابراین بهتر است در هنگام جراحی بینی به این موضوع نیز توجه شود.

◀️ آیا پریود بودن هنگام عمل بینی خونریزی را بیشتر می‌کند؟

خیر. بر اساس نتایج مطالعات انجام شده، پریود بودن تاثیری بر میزان خونریزی حین عمل بینی ندارد.

◀️ آیا نیاز به مصرف دارویی خاصی برای عقب انداختن عادت ماهانه در هنگام عمل بینی است؟

در صورتی که تمایل دارید عمل بینی خود را در طی دوره‌ی پریود انجام ندهید می‌توانید از داروهایی جهت عقب افتادن دوره‌ی پریود استفاده کنید. یکی از این داروها، قرص “نورتیسترون” است که مشابه هورمون‌های زنانه عمل می‌کند و می‌تواند دوره‌ی عادت ماهیانه را تا 17 روز به تاخیر بیندازد.
پیش از مصرف هرگونه قرص جهت عقب انداختن دوره‌ی عادت ماهیانه پیش از جراحی بینی، توصیه می‌شود.


مطالب پیشنهادی دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *