در کل جراحیهای غیر اورژانسی در دوران حاملگی توصیه نمیشود و میتوان عمل جراحی زیبایی بینی را به بعد از زایمان موکول کرد چون جراحی بینی و بارداری با هم تداخل دارند. در مواردی که بیمار تصمیم به بارداری دارد توصیه میشود حداقل ۲ ماه فاصله بین جراحی بینی و بارداری باشد یعنی پس از گذشته ۲ ماه از عمل جراحی زیبایی بینی، بیمار برای باردار شدن اقدام نماید. علت این امر هم ایجاد تورم عمومی بدن من جمله صورت و بینی در دوران بارداری خصوصاً سه ماهه دوم و سوم است که میتواند باعث ایجاد تغییراتی در ساختمان بینی تازه جراحی شده شود البته در صورتی که فاصله مناسب بین جراحی بینی و بارداری لحاظ شده باشد این تورم حاصل از بارداری نتیجه عمل جراحی زیبایی را تحت تأثیر قرار نمیدهد.
جراحی بینی و بارداری
از طرفی می توان ۲ ماه پس از زایمان و رسیدن به وزن قبلی پیش از حاملگی اقدام به انجام بینی نمود البته ذکر این نکته مهم است که بهتر است پس از جراحی تا چند روز شیرخوار از شیر مادر استفاده نکند زیرا ممکن است تا چند روز داروهای مورد استفاده جهت بی هوشی وارد شیر مادر شوند و شیرخوار با خوردن شیر مادر تا حدودی تحت تاثیر این دارو ها قرار بگیرد.
اگر میخواهید پس از انجام عمل جراحی زیبایی بینی اقدام به بارداری نمایید و فاصله لازمه یعنی دو ماه بعد از جراحی بینی را هم رعایت نمودید میتوانید از این بابت که نتیجه جراحی تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت مطمئن باشید البته در طی بارداری مادر دچار تورم عمومی بدن می شود که صورت و بینی هم از این قاعده مستثنی نیست و در طول بارداری بینی بزرگ و بزرگتر خواهد شد اما پس از زایمان و از بین رفتن تورم عمومی بدن ،بینی هم کوچکتر شده و به سایز اصلی خود بر می گردد و جای نگرانی خاصی وجود ندارد چسب زدن به بینی در طی بارداری هم باعث جلوگیری از تورم بینی در طی حاملگی نمی شود.
در مورد خانم هایی که کودک یکسال به بالا دارند هیچ منعی برای عمل جراحی زیبایی بینی وجود ندارد تنها موردی که بهتر است به آن توجه ویژه داشته باشیم این است که کودکان در سنین یک تا پنج و شش سال که دوست دارند به آغوش مادر بروند گاها ممکن است ضربه های ناخواسته به صورت و بینی مادر وارد کنند که باید مورد توجه قرار بگیرند و مادر تا چند وقت پس از جراحی از بغل کردن کودک خودداری کند تا از این ضربه های ناخواسته کودک در امان باشد.