بهترین زمان تزریق کورتون به بینی
تزریق کورتون به بینی | انتخاب یک زمان مناسب برای تزریق آمپول کورتون موضوعی است که نظرات مختلفی درباره آن وجود دارد و در حوزه جراحی بینی و استفاده از کورتون برای فرونشاندن تورم بعد از جراحی ، متخصصان ، صاحب نظرات مختلفی هستند.
برخی متخصصان معتقدند که بهترین زمان برای تزریق این ماده در طول 1 الی 2 ماه بعد از عمل می باشد و آنها بر این باورند که در طول این دوره ، می توان بیشترین تاثیر حاصل از تزریق کورتون را به دست آورد. پشتوانه چنین تصوری این است که در طول 1 الی 2 ماه اول بعد از عمل جراحی ، بدن در واکنش به زخم های ایجاد شده در طول عمل ، اقدام به تولید کلاژن می کند و این کلاژن نهایتاً تبدیل به بافت اسکار در بینی می شود. این موضوع برای برخی نگران کننده است و تصور می کنند که این بافت اسکار ، برروی نتیجه درمان تاثیر منفی خواهد گذاشت.
جراح بینی اصفهان توضیح می دهد که بافت اسکار شکل گرفته در این دوره را نمی توان بعنوان یک بافت اسکار بد تلقی کرد چون طی یک فرایند نرمال و طبیعی به طور خودبخود از بین می رود. پس می توان نتیجه گرفت که اقدام زودهنگام برای تزریق ، می تواند گاهی نتیجه درمان را به خطر بیاندازد و اغلب بهتر است دوره انتظار را طولانی تر کرده و بعد از فرصت دادن به بدن در تلاش برای از بین بردن بافت اسکار و تورم ، در صورت نیاز اقدام به تزریق نمود.
مطالب پیشنهادی دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان :
- مقایسه بینی فانتزی با عروسکی
- تاثیر وضعیت روحی و روانی در عمل بینی
- زیبایی شناسی در جراحی بینی
- تاثیر روش جراحی بر جای بخیه بعد از عمل بینی
- جراح بینی اصفهان دکتر علی علوی راد
- طول دوره نقاهت بعد از جراحی بینی
- نکات مراقبتی پیش از عمل بینی
- تشخیص علل و علائم پولیپ بینی
تزریق کورتون به بینی استخوانی
تزریق آمپول کورتون بیشتر برای بیمارانی تجویز می شود که پوست بینی آنها خصوصاً در ناحیه نوک بینی ، ضخیم است. در افرادی که بینی آنها در گروه بینی های گوشتی طبقه بندی می شود ، ویژگی های منحصر به فرد پوست بینی باعث می شود که روند کاهش و فروکش کردن تورم ، به کندی پیش برود. بعلاوه ، در افرادی که عمل جراحی ثانویه انجام داده اند ، تورم با قدرت بیشتری ظاهر می شود. در چنین افرادی برای غلبه بر مشکلات ناشی از سرسخت بودن تورم ، استفاده کورتون تجویز می شود.
بینی های استخوانی به داشتن پوست نازک شهرت دارند و همین پوست نازک به عنوان یک نقطه قوت محسوب شده و باعث می شود که فرایند تورم به شکلی هموار تر فروکش کند. به همین دلیل تزریق کورتون در افراد دارای بینی استخوانی ، معمولاً مورد نیاز نمی باشد.
تزریق کورتون به بینی در بارداری
کورتیکواستروئیدها عوامل ضد التهاب قوی هستند . و در صورت استفاده در دوز کم و طراحی شدن بعنوان داروهای الگوی B ، تقریباً به عنوان فاکتورهای بی خطر در دوران بارداری محسوب می شوند. البته ، کورتیکو استروئیدها می توانند باعث پرفشار خونی ، ادم ، دیابت بارداری اوستئوپروز یا پوکی استخوان در مادر شده . و پارگی زودهنگام کیسه آب را به همراه داشته باشد. به دلیل خطرات احتمالی تزریق این ماده بر روی سلامت مادر و جنین ، در دوره بارداری ، تزریق آن به هیچ وجه توصیه نمی شود.
سرنگ مورد استفاده در تزریق کورتون به بینی
برای تزریق کورتون به بینی از سرنگ انسولین استفاده می شود . تا ظرافت این سرنگ به تبدیل کردن فرایند تزریق به یک تجربه بی درد کمک کند. تزریق در عمق بخصوصی از بافت بینی انجام می شود. بعد از فرایند تزریق ، داروی مسکن برای کمک به مدیریت درد ناشی از تزریق آمپول کورتون تجویز می شود.
هزینه تزریق کورتون به بینی
فرایند تزریق آمپول کورتون اغلب به عنوان بخشی از کل فرایند درمان تلقی شده و موضوعی است . که تصمیم گیری درباره آن توسط پزشک معالج انجام می شود.
عوارض تزریق کورتون به بینی
هدف اصلی تزریق آمپول کورتون به بینی بعد از عمل ، کمک به کاهش تورم می باشد. یکی از زمینه های دیگری که مهارت ، دانش و تجربه جراح بینی بازهم خودنمایی می کند ، همینجاست. داشتن علم جامع در خصوص دوز مناسب ، یکی از مواردی است . که جراح ماهر و با تجربه با رعایت آن می تواند از بروز مشکلاتی از قبیل تاثیرات منفی ناشی از تزریق کورتون بر روی سیستم ایمنی ، جلوگیری کند.
به طور کلی ، کورتون ماده ای است که در صورت مورد استفاده قرار گرفتن بیش از یک دوز مشخص ، سطح رسوب کلسیم در استخوان را کاهش داده . یا بر روی سیستم ایمنی تاثیر منفی گذاشته و قدرت بدن در مبارزه با فاکتورهای تولید کننده عفونت را کاهش دهد.