جراحی پلاستیک بینی و انواع آن

آشنایی با جراحی پلاستیک بینی و انواع آن

جراحی پلاستیک بینی نوعی جراحی زیبایی است که به منظور زیباسازی فرم بینی متناسب با چهره فرد انجام می شود. در این مقاله از سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان تصمیم داریم اطلاعاتی درباره جراحی پلاستیک بینی و انواع آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. بینی در مرکز چهره قرار دارد و ایراد آن زیبایی بقیه اجزای صورت را تحت شعاع قرار خواهد داد.

انواع جراحی های بینی

جراحی پلاستیک بینی استخوانی

بینی استخوانی دارای پوست و غضروف مقاوم و پوست نازکی می باشند. این دسته از بینی ها جزو ایده آل ترین بینی برای جراحی بینی هستند. به همین خاطر جراحی بینی استخوانی غالبا دارای نتایج مطلوبی را به همراه دارد.

جراحی پلاستیک بینی گوشتی

بینی گوشتی است که بافت و غضروف ضعیفی دارد. و پوست بینی نیز ضخیم و دارای غدد چربی فعال در قسمت نوک بینی باشد. جراحی بینی گوشتی جزو پیچیده ترین و مشکل ترین جراحی های بینی است. که باید توسط بهترین جراح بینی با تقویت بافت و غضروف ضعیف انجام شود.

ممکن است در سایت های پزشکی عمل زیبایی بینی با لیزر را مشاهده کرده باشید. این موضوع صحت علمی ندارد و تنها کاربرد آن برطرف کردن ایرادات مختصر روی پوست بینی از قبیل آکنه می باشد. زیبایی بینی بدون جراحی و ایجاد برش ها و تغییرات استئوتومی قابل انجام نیست.

مطلب پیشنهادی : ورزش پس از جراحی بینی

جراحی پلاستیک بینی ترمیمی

جراحی بینی ترمیمی با هدف بر طرف کردن نواقصی که در جراحی بینی اولیه برطرف نشده. یا به دلیل انجام جراحی بینی توسط جراح کم تجربه ایرادی به وجود آمده است انجام می شود.

زمان مناسب برای انجام جراحی زیبایی بینی بعد از یکسال است. که زخم ها و اسکار ناشی از جراحی بینی اولیه داخل بینی برطرف شده یا ترمیم آن تا حدودی تثبیت شده باشد.

اگر زودتر از زمان تعیین شده توسط جراح بینی اصرار به جراحی بینی ترمیمی نمایید. ممکن است عوارضی حتی جبران ناپذیر به خصوص به پوست بینی ایجاد شود.

انواع جراحی پلاستیک بینی

انواع جراحی پلاستیک بینی شامل موارد زیر می باشد:

  • جراحی پلاستیک زیبایی – که شکل ظاهری بینی و صورت را تغییر می دهد.
  • جراحی پلاستیک فانکشنال – که شکل بینی و عملکرد آن را بعد از آسیب های مادرزادی یا اکتسابی وارده به این اندام، درمان می کند. این نوع روند جراحی پلاستیک بینی، می تواند سپتوم کج را درمان کرده و روند تنفس از راه بینی را به همراه بهبود شکل ظاهری این اندام، ارتقا دهد.

نحوه جراحی بینی در اصفهان | جراح بینی اصفهان

آمار انجام جراحی پلاستیک بینی

برای بیش از 157000 زن و نزدیک به 50000 مرد، در سال 2019، عمل جراحی انجام شد. این رایج ترین روند جراحی زیبایی در میان مردان و چهارمین جراحی زیبایی در رده بندی کلی، می باشد.

داوطلب مناسب جراحی پلاستیک بینی

جهت تعیین شدن به عنوان یک داوطلب ایده آل برای جراحی پلاستیک بینی، باید شرایط زیر در شما وجود داشته باشد:

  • بینی شما به بلوغ و رشد کامل رسیده و از سلامت فیزیکی برخوردار باشید.
  • سیگاری نباشید.
  • محدودیت های جراحی بینی را درک کنید و بدانید که دستیابی به یک بینی بدون عیب و نقص، ناممکن و ایده آل گرایی محسوب می شود.
  • به خاطر خودتان، تصمیم به قرار گرفتن تحت روند جراحی بینی قرار گرفته باشید. و نظر یا پیشنهاد شخص دیگری، شما را ملزم به انجام این کار نکرده باشد.

آمادگی برای جراحی پلاستیک بینی چگونگه است؟

شما در یک جلسه مشاوره، جراح بینی خود را ملاقات می کنید. این جلسه، فرصتی را در اختیار شما قرار می دهد تا سوالات خود را مطرح کرده. و توضیحات جامع از سوی پزشک تان را دریافت کنید. پزشک، بینی شما را معاینه کرده و پس از بررسی ویژگی های صورت و انجام اندازه گیری های لازم برای انجام محاسبات مربوط به توازن بین بخش های مختلف صورت، عکس هایی در زوایای مختلف از صورت شما گرفته می شود. شما و پزشک در طول این جلسه می توانید گزینه ها، نتایج و خطرات جراحی را مورد بحث قرار دهید.

شما باید برای حضور در جلسه مشاوره، فهرستی از داروها، مکمل ها ودوزهای مصرفی آنها را که در حال حاضر، استفاده می کنید، به همراه بیاورید. همچنین، به همراه داشتن عکس بینی که شما خواهان داشتن آن بعد از عمل رینوپلاستی هستید نیز می تواند به درک بهتر ایده و شکل بینی مورد نظرتان توسط پزشک، کمک کند.

چگونگی انجام جراحی پلاستیک بینی

رینوپلاستی معمولاً یک روند سرپایی می باشد، به این معنی که شما می توانید بعد از عمل، به منزل بازگردید. حتماً شخص دیگری باید شما را به منزل بازگرداند، چون به علت تاثیرات داروی بیهوشی، شما اجازه رانندگی کردن ندارید. جراحی پلاستیک بینی، تحت دو رویکرد بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

در طول روند:
  • جراح برش هایی را ( در داخل بینی در رویکرد بسته و در ستونچه بینی در رویکرد باز ) ایجاد می نماید.
  • پوست پوشش دهنده استخوان و غضروف، کنار زده می شود.
  • پزشک متناسب با نیاز، بخشی از ساختار غضروفی و استخوانی پایه بینی را جهت خلق شکل جدید و درمان مشکلات فانکشنال اندام، برداشته، اضافه کرده یا تغییر موقعیت می دهد.
  • پوست بینی، به موقعیت قبلی خود بازگردانده می شود.
  • بخیه های ریز برای بستن برش ها و محکم کردن ساختارهای تغییر شکل داده شده در موقعیت جدید، مورد استفاده قرار می گیرد.

انتظارات بعد از جراحی پلاستیک بینی

جراح در پایان روند، یک عنصر بی حسی با اثر طولانی را مورد استفاده قرار می دهد. بدین ترتیب، شما تنها درد و ناراحتی مختصری را تجربه خواهید کرد. بعد از جراحی:

یک اسپلینت پلاستیکی کوچک برای به کاهش تورم و حفظ بینی در موقعیت جدید خود در حین بهبود، مورد استفاده قرار می گیرد. این اسپلینت باید به مدت 5 الی 10 روز در محل باقی بماند.
گاز استریل، در داخل بینی قرار می دهند. شما می توانید 24 الی 48 ساعت بعد از جراحی خود، آن را بردارید.
تورم و کبودی در اطراف بینی و چشم ها برای چند هفته ماندگار خواهد بود. شما خصوصاً در صبح، تورم صورت ملایمی را تا یک سال بعد از جراحی، تجربه خواهید کرد.

جراح بینی اصفهان در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

جراحی بینی در افراد مسن

علائم تاثیر جراحی بینی بر تنفس

بررسی انواع بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *