حداکثر سن مناسب عمل بینی چقدر است؟

بررسی حداکثر سن مناسب عمل بینی

بیشترین سن جراحی بینی، معمولا ۶۰ سالگی در نظر گرفته می‌شود. پس از این سن، خاصیت ارتجاعی پوست به اندازه‌ای کاهش می‌یابد که نمی‌توان در فرم بینی یا بالا بردن نوک بینی به نتایج رضایت‌بخش یا ماندگاری دست یافت. هر چه سن بالاتر برود، پوست صورت دچار افتادگی بیشتری می‌شود و در اثر آن، نوک بینی نیز دچار افتادگی خواهد شد. در ادامه مطلب امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی حداکثر سن مناسب عمل بینی خواهیم پرداخت.

این افتادگی و کاهش قدرت کشش پوست و همچنین پایین آمدن نوک بینی، حتی پس از جراحی زیبایی نیز ادامه خواهد داشت و فرد دچار افتادگی نوک بینی بعد از عمل شود. به همین دلیل نتایجی که از جراحی یک فرد مثلا ۲۵ ساله به دست خواهد آمد، با نتایج جراحی بینی یک فرد ۵۵ ساله کاملا متفاوت خواهد بود. انتظارات نیز در سنین بالا از جراحی بینی باید معقول و کم‌تر از سن پایین باشد.

این مطلب را نیز مطالعه کنید : نکات مراقبتی مسافرت بعد از عمل زیبایی بینی

از آنجایی که انجام بیشتر عمل‌های بینی با بی‌هوشی عمومی انجام می‌شود، بسیاری از افراد بالای ۶۰ سال معمولا با مشکلات و بیماری‌هایی روبرو می‌شوند که خطر انجام جراحی بینی با بی‌هوشی را برای آن‌ها افزایش می‌دهد. در چنین شرایطی مشورت با یک جراح فوق تخصص پلاستیک و زیبایی بسیار مهم است. ممکن است انجام برخی عمل‌هایی که به بی‌هوشی نیاز ندارد، به فرد مسن پیشنهاد شود. با این وجود اگر قصد انجام جراحی بینی را دارید، بهتر است پیش از افزایش سن، برای این کار اقدام کنید.

یکی دیگر از مشکلاتی که افراد با سن بالا پس از انجام جراحی زیبایی بینی با آن روبرو می‌شوند، بهبود بسیار کند و آهسته جای بخیه و زخم‌های عمل است. همچنین ورم بینی نیز در این افراد به آهستگی کم می‌شود. اگر در یک فرد با سن پایین، ۴ تا ۶ ماه زمان می‌برد تا ورم بینی کاهش پیدا کند و فرم بینی پس از جراحی مشخص شود، این دوره زمانی برای افراد با سن بالا، بسیار بیشتر خواهد بود و ممکن است به بیش از یک سال نیز برسد. به همین دلیل حداکثر سن عمل بینی را ۶۰ سال در نظر گرفته‌اند.

حداکثر سن مناسب عمل بینی چقدر است؟ | جراح بینی اصفهان

بهترین سن عمل بینی

بینی در مرکز صورت جای گرفته است و تاثیر بسیاری در زیبایی و تناسب چهره هر فرد دارد. بسیاری از نوجوانان که در سن رشد قرار دارند به دلیل حساسیت‌هایی که مربوط به این سن است، نسبت به اندازه فرم بینی خود حساس می‌شوند و تمایل به عمل زیبایی بینی پیدا می‌کنند. این درحالی است که فرم و اندازه بینی تا پایان دوران بلوغ جسمی فرد متغیر خواهد بود. باید اجازه داد تا چهره و بینی به رشد کامل برسد و تناسب میان اجزای صورت برقرار شود. پس از آن می‌توان برای انجام جراحی زیبایی بینی تصمیم گرفت.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

از سوی دیگر باید توجه داشت که عمل جراحی بینی یکی از سخت‌ترین عمل‌های جراحی زیبایی است و بهتر است توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک انجام شود. جراح باتجربه بر اساس معیارهای علم زیبایی‌شناسی و شرایط روحی و جسمی فرد، می‌تواند تشخیص دهد که آیا نیازی به انجام جراحی زیبایی هست یا خیر. و اگر نیاز است کدام یک از جراحی های بینی اعم از جراحی بینی استخوانی ، جراحی بینی طبیعی و یا غیره مناسب است.همچنین جراح پلاستیک در جلسه‌ی مشاوره، شیوه انجام عمل بینی و میزان تغییراتی که می‌شود در بینی ایجاد کرد را مشخص خواهد کرد.

با این وجود هر شخصی و در هر سنی برای انجام جراحی بینی مناسب نیست. کمترین سن برای انجام عمل بینی با رسیدن به بلوغ و پایان رشد اجزای صورت هر فرد در ارتباط است. همچنین در سنین بالاتر نیز انجام جراحی بینی ریسک بیشتری دارد. با افزایش سن، بهبودی پس از عمل سخت‌تر است، پوست حالت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و احتمال رسیدن به نتیجه دلخواه نیز کاهش می‌یابد.

عمل بینی زودهنگام

جدا از همه‌ی نکاتی که گفته شد، باز هم ممکن است فردی پیش از سن بلوغ به انجام عمل جراحی بینی نیاز پیدا کند. انجام عمل بینی زودهنگام برای دختران زیر ۱۶ سال و پسران زیر ۱۸ سال، حتما باید توسط جراح فوق تخصص ماهر و باتجربه انجام شود. برای مثال هنگامی که تیغه بینی فرد در سنین کودکی یا نوجوانی دچار انحراف است. و تنفس او را با اختلال مواجه می‌کند، می‌توان از عمل بینی سپتوپلاستی و عمل بینی انحرافی کمک گرفت. باید توجه کرد که در انجام چنین عمل‌هایی تنها جنبه درمانی عمل مورد توجه قرار گیرد و به غضروف‌های رشد بینی آسیبی وارد نشود.

در مورد شکستگی‌های بینی که معمولا در کودکان رخ می‌دهد، اگر در روند تنفس و فعالیت‌های عادی فرد مشکلی ایجاد نمی‌کند. بهتر است پس از رسیدن به سن بلوغ عمل ترمیم انجام شود. اما در مواردی که شکستگی بینی، راه تنفس را می‌بندد و یا به دلیل وجود مشکل مادرزادی، کودک قادر به نفس کشیدن از راه بینی نیست. به تشخیص جراح می‌توان عمل بینی را در سنین کودکی نیز انجام داد.


مطالب پیشنهادی:

عوامل غیر جراحی در افتادگی نوک بینی بعد از عمل

نحوه انجام فعالیت های روزانه بعد از عمل بینی

بررسی تفاوت جراحی بینی به روش باز و بسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *