بررسی مزایای استفاده از اسپلینت بینی
بعد از جراحی بینی نیاز است تا مراقبت های ویژه ای را مد نظر بگیرید، باید توجه داشته باشید که از تکان بیش از اندازه ی سر بپرهیزید و همچنین فعالیت های سنگین را کنار بگذارید و از وارد کردن فشار به سر و بینی جلوگیری نمایید. یکی از مهمترین بخش های بعد از جراحی بینی قرار دادن اسپلینت برروی بینی است.اسپلینت همان گچ معروف روی بینی است که باعث نگهداری استخوان ها و غضروف روی بینی می شود. در مقاله امروز سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان به بررسی مزایای استفاده از اسپلینت بینی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
قرار دادن گچ برروی بینی برای پانسمان است که باعث می شود تورمات ناشی از عمل جراحی را به صورت چشمگیری کاهش دهد. البته گچ بینی از تحرک بینی و دفرمه شدن آن جلوگیری می کند. باید در حفظ و مراقبت گچ بینی احتیاط لازم را انجام دهید. زیرا با خیس شدن و جابه جایی اسپلینت ممکن است نتیجه ی عمل بینی شما دچار تغییر شود. اسپلینت استخوان و غضروف بینی شما را محکم نگاه میدارد تا به خوبی ترمیم شوند. گچ بینی فورا بعد از جراحی برروی بینی قرار می گیرد و توصیه می شود. که تا زمان برداشتن آن به هیچ عنوان به آن آب نزنید و از خیس شدن آن بپرهیزید.
برای استحمام از یک همراه کمک بگیرید و سر خود را پشت به دوش بگیرید. سعی کنید از دوش های تلفنی استفاده کنید که نیازی به خم کردن سر در زیر شیر نداشته باشید.
این مطلب را نیز مطالعه کنید : میزان تاثیر جراحی بینی بر بهبود آلرژی
گچ بینی بعد از عمل
در زمان وجود اسپلینت روی بینی استحمام باید طوری باشد که گچ روی بینی خیس نشود. زیرا احتمال افتادن آن افزایش می یابد، همچنین ممکن است مشکلات پوستی اعم از خارش و سوزش پوست بینی را به همراه داشته باشد. گچ بینی بعد از یک هفته برداشته می شود و نیاز است. تا در این دوره مراقبت های لازم برای تکان نخوردن و خیس نشدن آن را انجام دهید. در صورتیکه نیاز به طرح سوالات بیشتر دارید می توانید آن را ارائه دهید.
کدام جراحی زیبایی بینی به اسپیلنت احتیاج دارد؟
در دو نوع از جراحی زیبایی بینی نیاز به استفاده از اسپیلنت بینی است. که عبارتند از جراحی زیبایی بینی و جراحی تیغه بینی. برای این دو نوع از جراحی بینی که هر دو جراحی زیبایی بینی محسوب می شوند. اسپینت های داخلی و خارجی با توجه به نوع جراحی بینی انتخاب و استفاده می شود. در جراحی اصلاح تیغه بینی که بین دو حفره بینی قرار دارد نیز حتما باید از اسپلینت داخلی استفاده نمود.
علت استفاده از اسپیلنت در جراحی زیبایی بینی
بعد از جراحی بینی، شکل و اندازه تیغه بینی، حفره و کل بینی تغییر می کند. همانطور که زمان لازم است تا بینی فرم و اندازه جدید خود را به دست آورد و حفظ نماید. پین هایی برای محافظت از این تغییرات برای بینی در نظر گرفته می شود تا در بخش هایی که فتاقد استخوان و غضروف است در حفظ ظاهر بینی کمک نماید. اگرچه باید بعد از جراحی بینی، به دلیل حساس بودن بافت بینی از صدمه خوردن یا شکستن بینی جلوگیری نمود. ولی این اسپیلنت ها به مدتی محدود نیز باید در بینی قرار گیرد تا از فرم بینی محافظت نماید.
مزایای استفاده اسپیلنت بینی
استفاده از اسپیلنت بینی از خون مردگی و جمع شدن خون در داخل حفره های بینی جلوگیری می کند. زیرا فاصله مورد نیاز بین پوست و استخوان را حفظ می کند و باعث گردش هوا نیز می شود. در این فاصله جایی برای خون مردگی و یا جمع شدن خون نمی ماند.
- از خونریزی جلوگیری می کند.
- باعث کاهش تورم می شود
- استفاده از اسپیلنت درد آور نیست
- اسپیلنت ها موقت و قابل جا به جایی است
مدت استفاده از اسپیلنت بینی
بسته به نوع و میزان جراحی بینی ، میزان مورد نیاز برای استفاده از اسپیلنت های داخلی و خارحی متفاوت است. مدت زمان معمولی برای استفاده از پین های خارجی حدود 2 هفته می باشد. در صورتی که پین های داخلی نیز باید بین 3 الی 7 روز داخل بینی قرار بگیرد.
دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید
موارد در مانی استفاده از اسپیلنت های بینی
استفاده از این نوع از پین ها باعث می شود تا مراقبت های بعد از جراحی بینی را به راحتی انجام داد. و به عنوان یک محافظ خوب عمل می کند. هیچ الزامی برای داشتن این نوع از پین ها نیست ولی با توجه به توصیه پزشک برای رسیدن به نتیجه بهتر استفاده از این اسپیلنت ها در برخی از افراد واقعا ضروری است.
عوارض استفاده از اسپیلنت ها
این نوع از پین ها هیچ عارضه ی خاصی به همراه ندارد ولی ممکن است. در زمان خارج کردن پین های داخلی فرد کمی درد داشته باشد. که این درد به دلیل احساس ترس از آسب به بینی می باشد. امروزه جراحان زیبایی بینی بسیاری از بهترین مارک های اسپیلنت بینی برای رسیدن به نتیجه بهتر بعد از جراحی استفاده می کنند. استفاده از این پین ها در جراحی های زیبایی در رسیدن بیمار به نتیجه ی دلخواه بسیار موثر است.
مطالب پیشنهادی:
آشنایی با جراحی بزرگ کردن بینی
بررسی نحوه صحیح خوابیدن بعد از عمل بینی