کاهش تورم پس از جراحی بینی

شگردهایی برای کاهش تورم پس از جراحی بینی

در این مقاله از سایت دکتر علی علوی راد جراح بینی اصفهان تصمیم داریم اطلاعاتی درباره شگردهایی برای کاهش تورم پس از جراحی بینی در اختیار شما زیباجویان عزیز قرار دهیم. با توجه به اینکه تورم، بخش اجتناب ناپذیر جراحی ترمیمی بینی می باشد، شگردهایی وجود دارد که می توان به وسیله آن تورم را مهار نمود:

دستورالعمل پزشک را دنبال کنید.
هیدراته بمانید.

هر قدر میزان آب بیشتری بنوشید، احتمال احتباس آب کاهش پیدا خواهد کرد. بعد از عمل ترمیم بینی، برای تشویق بدن به سپری کردن هرچه بهتر روند بهبود، و به حداقل رساندن تورم ناشی از احتباس آب، مقدار زیادی آب بنوشید.

از کمپرس سرد استفاده کنید.

شما نباید کمپرس را مستقیماً بر روی بینی قرار دهید. چون فشار می تواند نتیجه جراحی را تحت تاثیر قرار دهد. کمپرس را بر روی پیشانی و گونه ها قرار دهید و با این کار در به حداقل رساندن تورم، قدم مثبتی بردارید. کمپرس را در حوله تمیزی بپیچید تا سرمای شدید آن باعث آسیب دیدگی پوست تان نشود.

مطلب پیشنهادی : عوارض جراحی بینی در دراز مدت

از عطسه و سرفه خودداری کنید.

باید از هر آنچه باعث تحریک بینی و ریه ها می شود دوری کنید تا دچار عطسه و سرفه نشوید. از سیگار کشیدن و قرارگرفتن در معرض محیط های دود آلود خودداری کنید.

عوارض جراحی بینی در دراز مدت | جراح بینی اصفهان

سر را بالا نگه دارید.

این کار به مدت چند روز بعد از عمل ترمیم بینی می تواند به کاهش تورم کمک کند.

عینک نزنید.

عینک بر روی پل بینی فشار وارد کرده و دوره ریکاوری را طولانی می کند.

از فعالیت های سنگین خودداری کنید.

هر چند فعال بودن در طول دوره ریکاوری حائز اهمیت است، ولی ورزش سنگین باعث بالا رفتن فشار خون و در نتیجه افزایش تورم می شود. فعالیت های ورزشی تان را به پیاده روی ملایم محدود کنید.

صبور باشید و نگرش مثبت به عمل ترمیم داشته باشید.

تورم و کبودی بعد از عمل، خسته کننده است. شاید تورم موجود در بینی و روند کند فروکش کردن آن برایتان طاقت فرسا باشد، ولی صبور باشید و قدم به قدم توصیه های جراح با تجربه خود را دنبال کنید.

ریکاوری جراحی ترمیم بینی

بعد از جراحی، پانسمان بر روی بینی قرار میدهند. تورم و کبودی ملایم، نرمال می باشد و در بینی خود به مدت یک هفته، احساس گرفتگی خواهید کرد. بخیه ها به مدت چند روز بعد از روند، برداشته می شوند. بیشتر بیماران می توانند بعد از یک هفته، کارهای عادی خود را از سر بگیرند. فعالیت های سنگین، باید به مدت 2 تا 3 هفته مورد اجتناب قرار گیرد. همچنین به مدت 8 هفته باید سعی کنید از ورود به فعالیت هایی که احتمال آسیب دیدن یا ضربه خورن به بینی وجود داشته باشد، خودداری کنید. بخش عمده تورم ظرف 2 هفته فروکش می کند، ولی گاهی از بین رفتن کامل تورم تا یک سال زمان نیاز دارد.

دکتر علی علوی راد را در اینستاگرام دنبال کنید

آیا پس از عمل ترمیم بینی، جای زخمی بر جای می ماند؟

اگر رینوپلاستی با تکنیک بسته انجام شود، تمام برش ها در داخل بینی ایجاد شده و جای زخمی بر جای نمی ماند. در رویکرد باز عمل ترمیم بینی، برش بسیار کوچکی در زیر نوک بینی ایجاد می شود. در نتیجه یک جای زخم بسیار ریز بر جای می ماند که به مرور زمان، ناپدید می شود.

نحوه آمادگی برای عمل ترمیم بینی

در قدم اول، در جلسه ملاقات با پزشک، همه چیز مرتبط با بینی شما بررسی می شود. او بینی شما را ارزیابی کرده و تمام اطلاعات مورد نیاز برای ترسیم یک طرح درمان دقیق را جمع آوری می کند. در طول جلسه مشاوره، پزشک ماهیت دقیق گلایه ها و علت مشکلات بینی تان را تعیین می نماید. او داروهایی را برای مصرف در طول دوره بعد از روند، تجویز می کند. شما در این جلسه فرصت دارید تا انتظارات و توقعات تان از روند عمل ترمیم بینی را بازگو کنید.

جراح بینی اصفهان در دکتر آف


مطالعه بیشتر:

جراحی پلاستیک بینی و انواع آن

کاربرد انواع تامپون های بینی

مشکلات قابل درمان با جراحی بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *