سینوزیت مزمن و جراحی زیبایی بینی
سینوزیت مزمن و جراحی زیبایی بینی|زنگ خطری که برای افراد کاندیدای جراحی زیبایی بینی وجود دارد مبتلا بودن به سینوزیت مزمن است. تعدادی از افراد به دلیل انحراف شدید تیغه بینی همراه با پولیپ بینی و ابتلا به سینوزیت مزمن متقاضی جراحی آندوسکوپی سینوس ها می باشند که جراح بینی جراحی آندوسکوپی سینوس و جراحی بینی را همزمان مبتنی بر حفظ عملکرد بینی به صورت همزمان انجام خواهد داد.
عامه مردم تصور می کنند که بینی عضوی عملکردی است و با کاملتر شدن تحقیقات و بررسی های دانشمندان دیده می شود که بینی عضوی است که بر سلامت اعضای بدن و انجام فعالیت های روزانه فرد تاثیر بسزایی دارد.
سینوس ها حفره های پر از هوا هستند که در مجاورت بینی قرار گرفته اند که چهار سینوس در هر سمت بینی و مجموعا هشت سینوس در اطراف بینی قرار دارد.
مناسب سازی مسیر عبور هوا از وظیفه سینوس ها می باشد، حفره ها از پرزهای دفاعی تشکیل شده اند که آلودگی و ذرات معلق در هوا را تصفیه می نمایند و همچنین باعث می شود هوایی که از مجرای بینی عبور می کند مرطوب باشد.
سینوزیت مزمن و جراحی زیبایی بینی
چنانچه فردی به دایلی از قبیل آلرژی یا انحراف تیغه بینی دچار سینوزیت مزمن گردد سینوس ها نمی توانند به طور کامل وظایف خود را انجام دهند. از نشانه های مهم ابتلا به سینوزیت مزمن گرفتگی بینی، اختلالات بویایی بیشتر از ۳ ماه، سردرد های فشاری صورت می باشد.
با توجه به تحثقیقاتی که انجام شده اغلب پزشکان و جراحان گوش، گلو و بینی بر این اساس معتقدند که جراحی زیبایی بینی باید بعد از درمان کامل سینوزیت مزمن انجام گیرد.
بیماران مبتلا به سینوزیت مزمن باید تحت نظر جراح گوش، گلو و بینی باشند و اقداماتی تشخیصی از قبیل سی تی اسکن و آندوسکوپی را انجام دهند و بعد از تشخیص اقدامات به منظور درمان قطعی سینوزیت انجام گیرد.
اقدامات قبل از جراحی زیبایی بینی
- انتخاب جراح بینی از اقدامات اول و مهم قبل از عمل بینی می باشد.
- در جلسه مشاوره خواسته و انتظار خود را ازانجام جراحی بینی بیان کرده و جراح بینی بعد از معاینه بالینی دیدگاه کلی از نتیجه جراحی بینی به فرد خواهد داد.
- در صورتی که بیماری خاصی دارید یا از داروی خاصی استفاده می کنید یا به داروی خاصی حساسیت دارید جراح بینی را مطلع سازید.
- آزمایشات لازم را که جراح بینی تجویز می نماید را انجام دهید و روز جراحی بینی همراه خود داشته باشید.
- از مصرف داروهای غیر ضروری از قبیل بروفن، ویتامین E از دو هفته قبل از جراحی بینی خودداری کنید.
- از دو هفته قبل از عمل بینی از استعمال دخانیات و نوشیدن مشروبات الکلی خودداری نماید.
- شب قبل از جراحی بینی استحمام نموده و شام سبکی میل نمایید و هشت ساعت قبل از عمل بینی از خوردن و آشامیدن خودداری کنید.
- روز جراحی زیبایی بینی یک ساعت قبل از زمان تعیین شده با یک همراه در کلینیک حضور داشته باشید.